Kollaritytöt

Tämä perhe karkasi Helsingistä maalle, vaihtoi farkut harmaisiin collegehousuihin ja tuli tervehtimään innokkaita isovanhempia. Tytöllä on ollut sylejä mistä valita, pieni pää on pyörinyt hämmästyksissään uusista kasvoista toisiin.

On uskomatonta, kuinka pitkään omaa lastaan voi vaan tuijotella. Tämän unisia ilmeitä, raollaan olevaa pientä suuta ja nyrkkiin puristuneita pieniä sormia. Aika kliseistä, mutta elämä on tällä hetkellä laiffia. Etenkin nyt, kun tyttö syö, nukkuu ja suolisto toimii (ei pidä koskaan kyseenalaistaa tätä pyhää kolminaisuutta). Ja itsekin saa välillä torkuttua jopa neljän tunnin yöunet.

Neiti täytti tänään kolme viikkoa. Kohtahan se menee jo kouluun.

4 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea pienestä tytöstä! Meidän poika täytti eilen viikon ja olen täysin samaa mieltä kaikesta mitä kirjoitit keskimmäisessä kappaleessa. Pieni on vaan niin suloinen <3 Ja muutama tunti unta putkeen todella hyvä asia.

  Mutta melkoinen synnytys sulla takana, onneksi kaikki päättyi hyvin! Itse sain sentään epiduraalin, mutta oli se silti sellainen koettelemus, mitä ei voinut etukäteen kuvitellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja onnea teillekin pienokaisesta! Vaikka arki on muuttunut melko lailla, pärjää tässä pienillä yöunilla vielä ihan hyvin :)

   Synnytys on tosiaan omalaatuinen kokemus, ja täytyy sanoa että naiset saavat olla omasta kropastaan ylpeitä, että siihen pystyvät :)

   Poista