Birkenstockit myynnissä!

Joskus voisi miettiä hetken, ennen kuin tekee kenkätilauksen. Kuten että jos jalat ovat todistetusti levinneet raskausaikana eivätkä vanhat kengät oikein mahdu jalkoihin turvotuksen laskemisen jälkeenkään, voisi olla jopa mahdollista, että kengän koko olisi muuttunut. Pysyvästi suuremmaksi.

Jos siis olet haikaillut itsellesi tämän hetken kuuminta trendiä eli oikeasti mukavia terveyskenkiä, myynnissä olisi nyt vain kerran käytetyt (ja äärimmäisen mukavaksi todetut, vaikka kantapääni eivät kunnolla mahtuneetkaan kyytiin) mustat, kapealestiset Birkenstock Arizona -kengät koossa 38. Olen tilannut kengät Footshoppingista, siellä hinta oli 49,95 euroa. Kyseessä on Arizonan Birko-Flor -malli, pehmeällä tukipohjalla varustetut tekonahkaiset versiot. Kenkien leveyttä voi helposti säätää solkien avulla.


Tee tarjous (bellesebastian81(a)gmail.com)! Kengät ovat noudettavissa vielä tämän ja ensi viikon ajan Joensuun lähettyviltä (ilman kenkälaatikkoa), sen jälkeen Helsingistä (kenkälaatikon kanssa). Mahdolliset postituskulut ovat ostajan vastuulla. EDIT // Kengät on myyty.

Pitänee tilata samat kengät uudestaan suuremmassa koossa, sen verran harmittaa näiden muuten täydellisten kenkien kohtalo.

2 kommenttia:

  1. Älä ny viä luavuta :) Siinähän saattaa mennä viikkoja, kuukausia, että jalat palaa entiselleen. Itselläni turposi jalat aikanaan aika reippaasti, mutta ovat palautuneet jopa puolta numeroa alkuperäistä pienemmäksi kun aikaa tarpeeksi kului.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä räpylät ovat levinneet kuin pieleen mennyt pullataikina... Toivottavasti palautuisivat edes jollain tavalla ennalleen.

      Poista