Eräänä päivänä

Sunnuntain tärkeimmät: nukutaan niin pitkään kun ei sinisen valon hämärässä enää jaksa, syödään aamupala vasta reippaasti puolenpäivän jälkeen, pestään pyykkiä (ja silitetään turhan kauan pölyttynyttä, tornimaista pyykkikasaa), vaihdetaan lakanat, hikoillaan salilla, katsellaan jääkiekkoa ja tehdään vähän töitäkin. Ja siinä sivussa mietitään minulle hokkareiden ostamista, jotta pääsisi painelemaan jäällä täysillä turhanpäiväisten kaunoluistinten sijaan, jotka yläasteen opettaja pakotti aikoinaan ostamaan tyttöjen liikuntatunnille. Siihen asti olin tottunut spurttailemaan ja jarruttelemaan poikien luistimilla.

Eikä tuleva, kännykätön maanantai ota päähän yhtään niin paljon, kun on jo osittain kiinni arjessa. Tai ei ole siitä koskaan irti päästänytkään.

10 kommenttia:

 1. Herkullinen aamupala :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Komppaan niin noissa luistimissa! Hitto mitä hissuttelua oli vetää kaunokeilla luonnonjäillä lauantaina, kyllä otti aivoon. Ite taidan siirtyä suoraan retkiluistimiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin vielä viime viikonloppuna hiihtomonoihin kiinnitettäviin retkiluistinteriin, näppärää!

   Poista
 3. Nyt on pakko jättää merkki käynnistä Löysin tänne niinkin hassua kautta kuin hääblogistasi, minne eksyin puolestaan kuukelin kuvahausta, kun etsin sormusidiksiä ponnistuslahjaa nro. 2 varten. :D Huisin kiva tuttavuus, jään linjoille. Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, aikamoisen matkan teit tänne, mutta ihanaa kun löysit! Toivottavasti löydät kivan ponnistuslahjan :)

   Poista