Kuin hyppy tuntemattomaan

Viimeisen viikon aikana on tuntenut elävänsä kuin suljetun aidan takana. Elät epävarmassa hetkessä, sillä et osaa ennustaa, sisältyykö seuraavaan päivään enemmän katkeria kyyneliä kuin aurinkoisia naurunryppyjä. Ympärillä ihmiset hokevat vain positiivista mantraa, mutta itse olet edelleen sen muurin ansassa realistisempien ajatusten keskellä.

Tällä hetkellä aita on onneksi väistynyt, mutta edelleen sitä miettii, tuleeko vastus joskus vielä takaisin. Sen tarkemmin tapahtumia erittelemättä elämä osaa yllättää, säikäyttää sen verran pahasti, että ajatukset heittävät kuperkeikkaa ja sydän meinaa jumittua kurkkuun. On asioita, joihin et voi itse vaikuttaa millään tavoin, vaikka kuinka olisi tahtoa ja halua murtaa muurit ja kaataa aidat.

Kerron ehkä joskus, kun on sen aika. Nyt on kaikki hyvin. Linjoilla on ollut syystäkin hiljaista.

14 kommenttia:

 1. Elämä on aika pelottavaa, mutta sitä vain on elettävä. Vaikka haluaisi jotain, niin aina ei voi olla varma, ja usein se ei ole itsestä kiinni saako sen aurinkoisen päivän ja vihreän nurmen jota toivoo. Ystävät ovat siinä mielessä ärsyttäviä, että ne vain haluaa ja toivoo parasta, ja eivät suostu alistumaan toisen realismiin. Pyh, niille!

  t. Se ärsyttävä positiivinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei positiivisuus ole ärsyttävää, pitäähän maailmassa olla muitakin kuin realisteja ;)

   Poista
 2. Rivien välistä luin ja uskon tietäväni mistä puhut..

  Olen samassa tilanteessa itsekin, pitäisi iloita mutta olen pessimisti ja pelkään jatkuvasti pahinta. N olen jo sen pahimman kokenut monta kertaa...

  Voi kumpa aik vaan kelautuisi nyt nopeasti siihen vaiheeseen että uskaltaisi jollain tasolla jo huokaista helpotuksesta.

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika osaa olla ystävä tai vihollinen. Tsemppiä sinnekin :)

   Poista
 3. Rivien välistä minäkin aavistelen aiheen, hurjasti tsemppiä ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 4. Mie oon miettinyt tiedänkö mistä on kysymys mutta taidan tietää <3 Tsemppiä <3

  VastaaPoista

 5. Ei auta siirappiset tsemppi- tai positiivisuuspuheet, mutta sanon kuitenkin: Minulla on vakaa usko siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Toivon kaikkea mahdollista hyvää sinulle ja annan ison rutistuksen, kun taas törmäämme!

  VastaaPoista