Päivät, jotka vain menevät


Viikkoon on mahtunut jo ylitöitä, muita töitä ja levottomia öitä. Lisätään samaan settiin vielä elo hankalien, aristavien tikkien kanssa, ja toivotetaan viikonloppu enemmän kuin mielellään tervetulleeksi.

Vielä ensi viikon saa hakata näppistä ja liikuttaa hiirtä ihan urakalla, sitten saa hetken hengähtää. Koska olen ajankulusta jo ihan sekaisin, onko tänä sunnuntaina muuten virpomissunnuntai ja kylänraitit täynnä pieniä noitia? Vai menikö se jo? Taidan ostaa suklaamunan minäkin, mutta syön sen ihan itse.

Kuva Weekday Carnival

11 kommenttia:

 1. Juu, tänä sunnuntaina on virpojat liikkeellä :) Sama homma täällä, ensi viikolla pitäisi vielä jaksaa töihin keskittyä (onneksi vain neljä päivää!) ja sitten onkin seuraava viikko lumilomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kade kyllä tuosta teidän lumilomasta :)

   Poista
 2. Paranemisterveisiä sinne! :)
  Täällä myös viikko tuntunut pitkältä ja surumielellä ollaan, vaikka aurinko kauniisti paistaakin. Viikonloppuna lepäillään ja vietetään aikaa tärkeiden kanssa. Vähän tuntuu siltä, etten avaa ovea, jos joku erehtyy virpomaan, mutta kai se olisi turhan ilkeää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haleja! Toivottavasti lepo ja aurinko saavat ajatukset edes aavistuksen paremmille raiteille.

   Poista
 3. Koitahan rentoutua edes viikonlopun verran. :) Ja hei, tänä sunnuntaina hypätään askel kohti kesää kun siirretään kellojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun hups, se onkin vasta pääsiäisenä. :D

   Poista
  2. Ai niin sekin vielä! Onneks korjasit, olisin saattanut siirtää kelloa jo tänä sunnuntaina ;)

   Poista
 4. Joo, noidat liikkeellä nyt sunnuntai, mut taidetaan jättää sun ovi rauhaan jos kerta ite syöt munasi :D

  Toivottavasti keskiviikko ei pahentanut sun taakkaa <3
  Koita jaksaa muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskiviikko oli parasta tässä viikossa, don't worry <3 Huomenna vielä ihan vähän töitä, jos sitten sunnuntain vain lepäilis.

   Poista