Musavalinta tiistaihinMeillä soi musiikki lähes yötäpäivää. Dj:nä toimii pääsääntöisesti mieheni, joka kaivaa hyllystämme kerta toisensa jälkeen itselleni vähemmän tunnettuja bändejä ja kappaleita. Minä taas huudatan yleensä vuorollani tylsästi radiota, kun en jaksa plärätä sitä helvetillistä cd-hyllykköä läpi. (Ne levyt ovat kaikkien hyllymetrien lisäksi parissa eri kerroksessa! Ja kyllä, meillä soi myös Spotify ja iTunes.)

Radio Helsingin avulla löytää joskus helmiäkin. Oheinen kappale ei ole enää millään tavalla tuore, mutta havahduin sen soittoon vasta jokin aika sitten. Eräs Gotye taisi saada itselleen juuri uuden fanin. Ja me hyllymme ehkä uuden levyn.

4 kommenttia:

 1. Hyvä valinta! :) Ja tää on semmonen biisi, mihin mä en ainakaan oo vielä kyllästynyt. Ja levykin löytyy. Se on kyllä ehkä vähän kummallinen kokonaisuus.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin huudattaa tätä biisiä jo yhden illan putkeen... Onneksi kuitenkin kuulokkeilla, mies olis varmaan riipinyt muuten piuhat jo irti ;) Levy on tosiaan kokonaisuudessaan vähän erikoinen, mutta ei pääse ainakaan helpolla sen kuuntelussa :D

   Poista
 2. On kyllä hyviä biisejä näillä, mutta meinasin kommentoida jo aiemmin tuota ihan samaa, että levy on melkoisen jännä kokonaisuus :)

  VastaaPoista