Takkivinkki

Terveisiä sairastuvalta. Vajaan viikon kestänyt raju flunssa paljastui tänään poskiontelotulehdukseksi, jota yritän nyt parannella melkoisen univajeen kera. Samaan saumaan kun sattui meidän pikkuneidin (jo parisen viikkoa kestänyt) tiheän imun kausi, jolloin imetyskertoja saattaa olla kymmenenkin per yö. Haukotus.

Oli tarkoitus käydä pienellä kierroksella keltaisten haamujen ryysiksessä eli Stockmannin Hulluilla päivillä, mutta tässä olotilassa ei tee mieli tehdä mitään muuta kuin käpertyä neidin kanssa sohvalle ja torkuttaa yhä vain korkeammaksi käyvien nenäliinapinojen keskellä. 



Vinkkaan kuitenkin, että jos hakusessasi on kiva ja laadukas trenssimäinen takki (olematta kuitenkaan trenssi), huomenna eli torstaina näyttäisi tulevan myyntiin sama Tiger of Swedenin takki, jonka ostin itse viime syksynä ihan normaalihintaisena. Takki on ollut aivan loistava: olonsa tuntee heti skarpimmaksi, kun sen vetää niskaansa lököfarkkujen ja tennareiden kera. Toki se menee myös fiinimpienkin vaatteiden ja korkkareiden kanssa, mutta eipä ole ainakaan meikäläisen tarvinnut viime aikoina kiskoa päälleen muita kuin mahdollisimman rentoja versioita.

Ei ole maksettu mainos. Ilmainen vinkki vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti