Kaikkea ei tarvitse saavuttaa, eihän?

Täytin tänään 32. Onneksi en ole koskaan kirjoittanut "xx-ikään mennessä minun pitäisi olla tehnyt/saavuttanut ainakin nämä sata asiaa" -listaa. Ottaisi nyt kenties kupoliin.

En ole vieläkään käynyt ison meren toisella puolen, Jenkeissä. Tai noin miljoonassa muussakaan must see -paikassa. En osaa juoda kahvia (saati keittää juotavaa kahvia). En ole koskaan lentänyt kuumailmapallolla, kokeillut rullaluistimia, saanut orkideaa kukkimaan uudelleen, soittanut kitaraa, reppureissaillut yksin, juossut kokonaista maratonia tai tehnyt täytekakkua.

Toisaalta olen tanssinut auringonnousuun asti, viettänyt kokonaisen päivän kylpytakissa, uinut trooppisen vesiputouksen alla, saanut ympärilleni lukuisia rakkaita ihmisiä, testaillut pelon ja jännityksen reunalla tasapainoilua erilaisissa extreme-lajeissa, mennyt naimisiin, vaeltanut varvassandaaleissa +40 asteen kuumuudessa, perustanut oman toiminimen ja muuttanut parin eri paikkakunnan ja kaupungin kautta nykyisille asuinsijoilleni. Olen myös opetellut sanomaan ei.

Saavutuksia ne ovat nämäkin.

15 kommenttia:

 1. Onnea onnea! Eniten noista hämmensi toi täytekakku, en tiiä kyl miks... =D

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ihastuttava blogilöytö piristi kummasti harmaata syysiltaa :)

  VastaaPoista
 3. Hurjasti onnea! Mäkään en oo koskaan tehny täytekakkua! ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea!

  Eikö ole hyvä, että on vielä asioita, joista haaveilla ja joskus toteuttaakin? Ei käy elämä tylsäksi. :)

  VastaaPoista
 5. Saavutuksia ne nuokin. Onnea! :)

  VastaaPoista
 6. Isosti onnea! :) Onhan sulla vaikka kuinka hienoja saavutuksia!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa synttäriä Marjo <3 Mä naurahdin tolle kahvinkeitolle, mustakin on tullut kahvinjuonnin lopettamisen jälkeen ihan onneton kahvinkeittäjä :D :D :D Plus se täytekakku on aika helppo tehdä, saa nopsasti yhden jutun ruksia pois listoilta :)
  T. nimim. kiiruhtaa huomenna töistä kotiin leipomaan täytekakkua 11 vee synttäreille...

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea! :) Mahtavia saavutuksia, ja noin lyhyessä ajassa ;)

  VastaaPoista
 9. Minunkin piti alkaa ihan miettiä, että olenko koskaan alusta asti itse tehnyt täytekakkua eli vanhan kansan kermakakkua. Enpä ole tainnut. Kaikenmaailman muita raaka- ja juustokakkuja on kyllä tullut testattua ja äitin leipomia kakkupohjia täytettyä. Niin että sitä minä vain, ettet ole ainut.

  Onnea kaunis!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille, vanha se vain nuortuu ;)

  VastaaPoista
 11. Olet seikkaillut stringeissä Kolin rinteitä, tuhlannut palkan ennen sen saapumista, viettänyt onnellista nuoruutta, tehnyt juuri sitä mikä milloinkin on tuntunut hyvältä, aikuistunut, löytänyt onnen ja teet työtä josta nautit.. Pitää olla onnellinen siitä mitä on ja haaveilla jatkossakin ja toteuttamaan ehtii vielä eläkkeelläkin :D eiköhän me viimeistään eläkeläisinä lähdetä uudestaan stringeissä kapuamaan Kolin rinteitä ja juoksemaan jäisessä vedessä, jätettäiskö sillä kertaa ne pitkät housut alta pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot nainen ihana <3 Ja ei kai me nyt eläkeikään asti odoteta uutta seikkailua, eihän?? :) Pus!

   Poista