Kesän pikajuoksu

Koska Suomen kesä on tolkuttoman lyhyt, tulee väistämättä kiire lukita kaikki mahdolliset viikonloput suven tärkeisiin hetkiin: ystävien ja sukulaisten treffaamiseen sekä maailman (ja ylipäätään elämän) näkemiseen niin läheltä kuin karttapallon toiseltakin laidalta. Tulee kiire olla vain. Grillata kasviksiin mustanpuhuvat karstat ja pulahtaa auringon lämmittämään järveen tai mereen. Syöttää itsensä hyttysille ja paarmoille sekä lukea koukuttavaa dekkaria aamuyön valoisiin tunteihin. Jutella niitä näitä tai olla ihan vain hiljaa.
Onneksi ovat myös kesän rauhalliset arki-illat ennen lomia. Joskus jopa ilman kalenterimerkintöjä.

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 Harmikseni huomasin tänään, että pienen pientä stressiä on ilmassa.. kesästressiä juuri siitä syystä, että aika on lyhyt ja se pitää tunkea täyteen miljoona menoa. Kaikki haluaa nähdä ja kaikkialla pitää käydä.. Kotonakin olisi ihana olla ja niitä täysin tyhjiäkin kalenterinsivuja toivoisin.. Mitenkähän sitä taas kaiken ehtii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietitään täälläkin joka ikinen kesä :) Joka paikkaan pitäisi ehtiä ja kaikkia nähdä, mutta koskaan se ei täysin onnistu. Tällä hetkellä seuraava kokonaan suunnitelmista vapaa viikonloppu olisi elokuun lopussa... Jestas. Onpa olevinaan kiire elää tätä elämää.

   Poista
  2. Oh no.. pahasti vaikuttaa täällä vähän samalta. En edes uskalla katsoa kalenteriin :D Kolmivuorotyö tekee vielä oman osansa noihin viikonloppuihin. Mietin muuten sitäkin, että kaikki aina toivoo, että tulkaa käymään, mutta miksei kukaan tuu meille :D Ehkä ilmotankin vaan joku päivä, että joo grilli on kuuma ja sangriaa löytyy terassilta, tervetuloa ;)

   Poista
  3. Kuulostaa just hyvältä, grillillä ja sangrialla ei voi mennä pieleen ;)

   Poista
 2. Niin tuttua :) "Onneksi" olen tosiaan onnistunut sössimään nämä työkuviot sellaisiksi, että pitkät lomat on ihan utopistinen käsite :D ehkä kuitenkin tänä vuonna, tai sitten ei.. ;)

  Mutta oih, mitä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saisit pidettyä ihan kunnon loman vielä tänä kesänä :)

   Poista
 3. Sitten kun on kesä! Ja silloin onki jo talvi! hahah mahtavaa ajattelutapaa. Kuukauden päästä päivät alkavat taas lyhentyä, kun vasta ne alkoivat pidentyä. Nautitaan niistä puremista ja kaikesta ihanasta!

  VastaaPoista
 4. Mieletön tuo eka kuva! Suomen kesä on kyllä niin upea, kun siitä osaisi itsekin nauttia ilman että pelkää sen jatkuvasti menevän ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vanhemmaksi tulee, sen lyhyemmältä kesä tuntuu. Pitäisi varmaan opiskella opettajaksi, että saisi nauttia pidempien lomien myötä Suomen suvesta enemmänkin ;)

   Poista