Sunnuntaiaamu

Aamulenkki juostu, puuro tulilla ja meno varsin rauhallista.

Mies on ollut koko viikonlopun poikien "pilkkireissulla" ja olen saanut vallata nurkat aivan yksinäni. Outoa, miten toisen poissaolo saa sekä ajatukset että toiminnat heti yhdeksi tylsäksi kuplaksi. Kuin joku kääntäisi virrat puoliteholle.Tai sitten syytän kaikesta antibiootteja ja suuta, joka ei pysty vieläkään hymyilemään ilman kiristävää, lievää kipua. Jatkan täällä kuplassani asumista, lokoisaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Nyt mua alkaa pelottamaan tämä meidän "elämien yhdennäköisyys". Olen ollut myös viikonloppumökkileskenä ja koko pakka on sekaisin koirien ajatuksia myöden. Tänään on jo enemmän virtaa, mutta eilinen meni ihan sumussa, tai pikemminkin tuon ulkokelin usvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ou nou! Ihan sama täällä, eilen ei tuntunut saavan mitään aikaan ja nyt on tullut touhuttua jo parinkin päivän edestä. Hmm, meillä on joku kaksoisgeeni ;)

   Poista
  2. Spuukia :) Jos vielä sanot, että teit avokacobanaanikarpalomustaherukkakiiwismuutia aamupalaksi, meidän pitään ruveta miettimään kokonaisuutta uusiksi.

   Poista
  3. En sentään. Piti tehdä ananas-päärynä-appelsiinismoothieta, mutta väsäsinkin munakkaan puuron seuraksi. Sen sijaan eiliseen kuului kyllä avokadoa ja mustaherukkaa ;)

   Poista