Aurinkoa mustan keskelle


Olen koukuttunut hitaasti mutta varmasti neonkeltaiseen, joka on hypännyt silmille vähän kaikkialta. En vain tiedä, osaisinko kyseistä väriä kuitenkaan käyttää. Onhan se nyt perhanan näkyvää sorttia.

Kuvat Pinterest (1 & 2)

4 kommenttia:

 1. Haa mulla on sulle ratkaisu! (taas kerran).. 16mm neonpallo roikkumaan kaulaan pitkässä palloketjussa. Voi tarvittaessa "piilottaa" huivin alle tai tunkea kauluksesta sisään jos liian paljon jänskättää.. Just eilen the walking dead -sarjan aikaan väkerin uusia palloriipuksia. Hyvä tapa saada hermoheikon ajatukset pois itse sarjasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että sulla on aina kaikkeen ratkaisu :D Taidan tarvita ainakin yhden neonpallon. Ehkä enemmänkin.

   Poista
 2. Mä ostin neonkeltaisen neuleen; kaupassa kävin sellaista en kai nyt herranjestas näin räikeää neuletta voi ostaa, mutta kuitenkin kassan kautta kotiin lähdin. Kahden viikon aikana olen käyttänyt paitaa hävettävän paljon ja se todellakin piristää mieltä, luo ajatuksia kesästä ja ihan kaupan päälle saa ihonkin hehkumaan. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin nyt viikonloppuna vanhemmiltani lapsena eli kultaisella 80-luvulla käytössäni olleen neonpinkin pipon, saa nähdä tuleeko se nyt vedettyä uudestaan päähän... Onhan se nyt räikeä, ei herranjestas. Mutta ihan varmasti piristää mieltäkin, sen tähden niitä neonvärejä varovaisesti mietinkin :)

   Poista