Mustaa kaulassa


Omistan suhteellisen vähän koruja. En siksi ettenkö niistä pitäisi, mutta en koskaan muista niiden olemassaoloa. Jokapäiväisessä käytössä ovatkin vain kihla- ja vihkisormukset, toisinaan matkaan pääsee mukaan myös kirpparilta viime kesänä ongittu hopeinen ohut rannerengas ja joitakin vuosia sitten joululahjaksi saamani superupea miesten kello.

Mustan ja yksinkertaisen ystävänä käytetyin kaulakoruni on viime syksynä Korjaamon designmarkkinoilta hankittu Design Domin musta, lyhytketjuinen koru. Se pääsee kaulaan aina, kun tarvitsen dekolteelle jotain muuta ainaisen (lämpimän) huivin sijaan. Ja jos ylipäätään muistan sen aamukiireissäni.

Tosin onnistuin sitten hajottamaan kyseisen kaulakorun ketjun heti kuvan ottamisen jälkeen, nyt vain metsästämään uutta... nimimerkillä tumpelo.

7 kommenttia:

 1. Tuijottelin hetken tuota blogilistaustani ja säpsähdin, että mikäs tuttu muoto siellä oikein vilahti.. Ja kai se silmä harjaantuu omansa tunnistamaan, kiitos :) ja siis MITÄ teit ketjulle?? Näitä ketjuja on jonkin verran vielä varastossa, niin jos pituuden mittaat meikäläiselle, niin voidaan korukahvitreffata vaihdon merkeissä ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin olla vähän liian kovakourainen :D Toisesta päästä irtosi kiinnityslenkki, huomasin sen vasta kun olin ottamassa korun uudestaan käyttöön. Ketjun pituus näyttäisi olevan n. 42 cm, joten jos samanlaista vielä löytyy, niin tehdään ehdottomasti korukahvitreffit! :) Ketjun pituuskin oli just kiva, tällä hetkellä ei tule pidettyä kovin pitkiä koruja.

   Poista
 2. Mulla on ihan sama ongelma korujen käytön kanssa, mutta silti niitä on kotona ihan laatikkotolkulla! Voisko joku järkkää jonkun NAINEN! AKSESSORAISAA! -kurssin mun(kin) kaltasille huviaddikteille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja, ja siitä se idea taas sitten lähti... :)

   Poista
  2. Loistavaa! :D Saanhan mä aitiopaikan sinne kurssille? :D

   Poista
  3. Tämä voisi oikeasti olla yksi hyvä teemailta toukokuussa viikoksi avattavalle popup-kaupalle.. Siitä tarkemmin lähempänä.. Pidän molemmat scoopissa :)

   Poista