Kenkää helteelle

Tuli uudet Birkenstockin popot edellisten tilalle. Vaihdoin sitten samalla mallia ja väriäkin, nainen saa olla onneksi tuuliviiri. Erittäin mukavat ovat, näillä kelpaa talssia (ja vaikka tanssiakin) pitkin pientareita ja asfaltteja, erityisesti kuumia kesäkatuja.
Mitä kuuluu? On hellettä pitänyt. Lakanat ovat aamuisin hikimytyssä ja auki olevista ikkunoista ei tunnu tuulen henkäystäkään.

Perjantaina suuntaamme auton nokan kohti Itä-Suomea, taas vaihteeksi. Mies kävi harjoittelemassa pari viikkoa normaalia työelämää ja jää nyt vielä kahden viikon kesälomalle. Kieltämättä tätä erityispitkää helleaaltoa ottaa vastaan paljon mieluummin mökkimaisemissa kuin kuumuutta hohkavassa kivikaupungissa. Pienen vauvan kanssa elo +30 asteen tropiikkia muistuttavassa ilmastossa ei ole kovinkaan nautinnollista, vaikka itse normaalisti pidänkin kuumista lämpötiloista. Puhumattakaan siitä, ettei kroppani ole edelleenkään toipunut täysin synnytyksestä, joten uimaan en ole päässyt vieläkään erinäisten tulehdusten takia. Saati urheilemaan.

Heinäkuu osaa olla varsinainen mätäkuu.

2 kommenttia:

 1. Voihan mätäkuu! Itse kärsin aina heinäkuussa juuri siitä, että haavat eivät vain parane, toivottavasti elokuu tuo lohtua niihin tulehduksiin, pidän kovasti peukkuja pystyssä! Harmi ettei ehditty näkemään, pari viikkoa meni niin, että hujahti. Mihin katosi taas lähes kokonainen kuukausi..? Mutta ehditäänhän me myöhemminkin, joten jäädään odottamaan parempia aikataulutuksia.
  *halipus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla parempi onni, infoile kun pääsette tulemaan! :)

   Poista