Minityyppi, pikkuinen, möyrijä

Joskus kaikkea ei halua paljastaa heti. Ei ennen kuin loppusuora alkaa hahmottua tarpeeksi selvästi.

Matkaa on jäljellä enää muutama hassu kuukausi, viimeistä kolmannesta viedään. Jos elämä menee kuin elokuvissa, kesällä pitäisi räjähtää. Meidän oma, pieni rakas pallomme.

(Kuvat Lissabonista, rv 27)

55 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Varsin mini vielä, vaikka painoa onkin jo kilon verran :)

   Poista
 2. OI ihanaa! Superisti onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Onnea ihan hirmuisesti! Näin vähän jo ounastelin, kun näin teidät lähtöaamuna lentokentällä (oon töissä siellä). Ja kiitos ihanasta blogista, ihania rehellisiä tunnelmia, jotka tuovat tänne jo jokapäiväisenä "rutiinina".
  iina / Värittömiä sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä, silloin maanantaina aamuyöstä kun lähes juostiin lomalle? Tuli "hieman" kiire, kun en muistanut tehdä ennakkoon lähtöselvitystä :) Olisit moikannut!

   Ja kiitos, pitääkin tulla vastavierailulle.

   Poista
  2. Mä oon turvaselvityksissä töissä :) Kyllä mä hetken ja toisen mietin, että tuun ehdottomasti moikkaamaan. Meillä on sellainen ohjeistus, että vaikka tulisi U2:n keulahahmo, Madonna tai B. Obama, ei saa mennä "fanina" omille juttusille, vaan pitää antaa oma rauha. Toki "normaalit jutustelut ja smalltalkit työn ohessa" sallitaan! Jotenkin ajattelin, että kun oli niin hiljaista, että mitä muut olisi sanonu jos mä olisin marssinut esittäytymään. Mä oon usein duunissa jo aamu 03-05 väilllä.

   Poista
  3. Pitääkin muistaa seuraavan kerran vilkuilla näkyisikö siellä turvaselvityksessä tuttuja kasvoja :)

   Poista
 4. Awww, miten ihanaa <3 Onnea hurjasti!

  VastaaPoista
 5. Niin mahtavaa, että viikkoja on jo noin paljon! <3
  Ihana masu sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Aika kuluu hullun nopeasti, pitäisi varmaan aloittaa pikkuhiljaa jo hankinnatkin...

   Poista
  2. vaunut ja joku nukkumapaikka, niillä pärjää pitkälle. Ja nukkumapaikkakin tulee samalla, jos ottaa äitiyspakkauksen.

   Poista
  3. Vaunut ja turvakaukalo pitäisi kai ainakin lähiaikoina laittaa tilaukseen/ostaa, ei vain ole vielä oikein jaksanut lähteä siihen rumbaan. Ehtiihän tässä ;)

   Poista
 6. Voi miten ihanaa! :) Onnea kovasti koko perheelle ♥

  VastaaPoista
 7. Voi ihanuus, paljon onnea :) :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihanaa! Paljon onnea teille tuleville vanhemmille! Jotenkin aavistelin blogia seuratessa, että jotain siellä on meneillään, mutta nythän se selvisi :)

  Ja pitää vielä sanoa, että tykkään lukea blogiasi, kun kirjoitustyylisi on aito ja naseva.

  T: Blogia seuraava Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Vaikka kirjoitustahti on hivenen harventunut (energiaa ei tahdo välillä riittää blogiin asti), ihana kuulla että siellä ruudun takana vielä seuraillaan :)

   Poista
 9. Jee onnea kovasti <3
  Arvasin tästä postauksesta, että pullat uunissa http://melkomustavalkoista.blogspot.fi/2014/01/kuin-hyppy-tuntemattomaan.html

  Ja seinänväriin viitaten, is it a girl? :)

  Ihanaa ja vielä paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Kesällähän sen näkee, kumpi sieltä tulee ;) Seinä sattui tulemaan sopivasti vastaan rauhallisen kadun varrella.

   Poista
 10. Paljon onnea! Oon ollut hiljaisena lukijana hääblogistasi asti (vinkkejä löytyi!), josta löysin aikoinaan tänne. Sitten huomasinkin, että asutaan samoilla kulmilla, joten mukavan kirjoitustyylisi lisäksi on ollut kiva lukea Töölö-vinkkejä. Vaikka oon nyt muuttamassa ihan muualle, niin enhän mä blogisi lukemista voi lopettaa, koska muuten elämässä tulee tapahtumaan samoja asioita. Viikko 26 menossa, joten ihan perässä tullaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hurjasti onnea teillekin! Mahtavaa kuulla, että olet pysynyt mukana, vaikka häätouhut olivat ja menivät. No kesällä alkaa sitten molemmilla seuraava, huomattavasti suurempi projekti :)

   Poista
 11. On se vaan söpö tuo sun masu!! Ja mahtavaa, että se loppusuora jo häämöttelee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maha tuntuu jo jättikokoiselta, vaikka varsin pieni se kai on vieläkin viikkoihin nähden. Kuukauden päästä voi olla jo aivan eri meininki ;)

   Poista
 12. Paljon, paljon, paljon onnea ja rakkautta loppuodotukseenne! Ihana kevät ja kesä tiedossa teille!
  Pus!

  VastaaPoista
 13. Kovasti, kovasti onnea teille! <3

  VastaaPoista
 14. Olen myös hiljainen blogisi seuraaja / ihan koukussa- FANI !! jo Kosittiin.Tahdomme- ajoilta ja edelleen jaksat pitää mielenkiintoni yllä :) Kirjoitustyylissäsi samaistun sinuun paljolti, itsekkin mietin ja pähkäilen aina (välillä) liiankin kauan ja puntaroin vaihtoehtoja, enkä siltikään meinaa saada itsestäni mitään tolkkua, muutenkin yleisesti elämästä kirjoittamasi tyyli on todella raikasta luettavaa. Sieltä paistaa se pieni leikkisyys, ettei kaikkia tarvitse analysoida niin vakavamielisesti :)
  Arvelen myös masuasukkisi olevan Tyttö <3 Suuresti Onnea <3 Itselläni on kesällä 4v. täyttävä tyttönen ja muistan odotusajan kuin eilisen, joten nauti siitä täysillä (vaikka tiedän sen olevan välillä ehkä vaikeaakin), ensimmäisen kerran äidiksi tulo ja se tunneskaala ei tule koskaan takaisin. Suojelusenkeli olkapäälläsi vahtii silmä tarkkana, että kaikki menee hyvin <3 Vielä kerran onnea loppuodotukseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti todella kivasta kommentistasi! Ja onnitteluista ♥ Ihan mahtavaa, että olet seuraillut mukana jo niinkin pitkään, tällaiset havainnot antavat aina kirjoittamisellekin lisäarvoa.

   Paljastettakoon, että tyttöä on kyllä luvattu, mutta varmaksihan sen näkee vasta sitten kesällä :) Huolet ja murheet eivät varmasti pääty synnytykseen, mutta toivotaan, että kaikki menisi loppuun asti hyvin - ja tietysti siitä eteenpäinkin!

   Poista
 15. Tätä postausta olenkin jo odotellut innolla - ihan huikeen paljon onnea koko perheelle!! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Älkää menettäkö toivoanne, toinen kerta on usein huomattavasti onnekkaampi :)

   Poista
 16. Hei mahtavaa ja onnea, meillä on tosiaan pari viikkoa lasketuissa eroa! ♥ ja veit täysin sanat suustani, kaikkea ei halua paljastaakaan heti, vaikka toisaalta tekisi mieli huutaa asia kaikille!

  VastaaPoista
 17. Voi ihanaa! Onnea tuleville vanhemmille & iloista odotusta myös loppuajalle! <3

  VastaaPoista
 18. Ihanat: Sinä ja maha😍

  VastaaPoista