Kaunista kuin vaahtokarkkia

Uusimmassa Dekossa on asunto, jonka näkeminen sekä ihastuttaa suuresti että harmittaa pienesti. Fanittamani sisustusarkkitehti Joanna Laajiston perheen kotihan se, kaikessa valkoisuudessaan, valoisuudessaan ja tyylikkyydessään. Kaunis kuin mikä, silmät voisivat tapittaa kodista napattuja kauniita kuvia vaikka kuinka pitkään.Mutta arvaatkaa vaan harmittaako, sillä kyseinen huoneisto olisi ollut kenties meidänkin napattavissamme silloin toista vuotta sitten, kun asuntoa etsimme? Jälkikäteen olen potkinut itseäni persuksille jo monet kerrat, mutta silloin olimme vasta aloittaneet uuden kodin etsinnän, eikä kyseinen sokkeloinen, pimeän oloinen ja täydellisen remontoinnin tarpeessa oleva 4h + k kovin houkuttelevalta vaikuttanut. Ei edes niin paljoa, että olisimme vaivautuneet näyttöön asti. Pakko myös myöntää, että asunnon myyntihinta huiteli valmiiksi jo budjettimme kattorajoissa, ja kun siihen olisi vielä lisännyt remppakustannukset, on jossittelu aika turhaa.

Otimme kuitenkin opiksemme. Nyt emme päästä enää yhtään hiomattomalta timantilta vaikuttavaa, mahdollista kotia näpeistämme, jos budjetti sen vain sallii. Eipä sen puoleen, että niitä olisi ollut liikaa tarjolla tähänkään asti.

Kuvat Mikko Ryhänen

8 kommenttia:

 1. Oh kyllä. Me kun ostettiin keväällä ihan "valmis" asunto niin tuntui kyllä ihanan helpolta, mutta kyllä mua kutkuttaa sellaisen hiomattoman timantikin hionta. Ehkä sitten joskus, kun olen kasvattanut hermojani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Sormet syyhyten haluaisi päästä jo laittamaan suuremmasta kodista täysin omannäköisen, kaikkia pintoja ja kiinteitä kalusteita myöten. Näköjään tarvitaan vaan pitkää pinnaa tämän etsimisen suhteen... Eikä lottovoittokaan olisi tietty pahitteeksi.

   Poista
 2. Vau, upea koti!!


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista