Ei haittaa, vaikka tulisikin takatalvi

Kas, viikko meni siinä. Sinä aikana kaivoin Converset talviteloilta, vedin jalkaani löysemmät boyfriend-farkut ja luukutin kävellessäni iPodilta reggaeta ja kesäfiilistä aina kotiovelta toimistolle asti. Kuivista asfalteista ei voi olla pitämättä.

Eilinen auringon loiste sai myös pölyttyneeseen ostoslistaan vauhtia. Kaupunkikierrokselta jäi näppeihin oranssinpunaisena hehkuva kynsilakka ja pehmeät, mustavalkoiset tennarit. Hypistelin myös sotilaallisen ryhdin omaavaa kevättakkia, jonka laitoinkin lopulta yön yli mietittyäni tilaukseen. Olen päättänyt, että kaikki mitkä vaan näyttävät juuri minulta ja tulevat varmasti käyttöön, ovat aina hyviä ostoksia. Erityisesti silloin, jos ne sattuvat olemaan myös suunnitellulla ostoslistalla.

10 kommenttia:

 1. Makeet tennarit! Mä putsailin tuossa juuri conversekokoelmani toiveikkaana odottamaan ensi viikkoa, joka toivottavasti on aurinkoinen täällä pohjoisemmassakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on taas ihan perusharmaata, toivottavasti arska näyttäytyy edes siellä!

   Poista
 2. Täydellinen asenne ostoksiin :) Mä kauhistelin eilisessä auringonpaisteessa ikkunoita, jotka on välttämätöntä (taas, just vuosi sitten pesin) jossain vaiheessa pestä.. Onneksi tänään oli taas harmaata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on taattu kevään merkki, kun alkaa huomata ikkunoiden likaisuuden ;)

   Poista
 3. Kivat kengät :)
  Me lähdetään tiistaiaamuna pohjoisen lumille ja sen jälkeen saakin kevät tulla :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Manasit takatalven ;D Mageet popot!

  VastaaPoista
 5. Päheet popot! Täällä on tänään ensimmäinen oikeasti keväinen, lämmin ja aurinkoinen päivä, juhlistin sitä käymällä lenkillä kahdesti. Illalla sitten voikin vetää navan täyteen lettuja, onhan tänään Pancake Tuesday ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lettuja! Mulle kans. Lähetän kuriirin hakemaan.

   Poista