Printtisuunnittelua häihin + vapaalippu!

Tämä on täysin puhdas ja ilmainen oma mainos: Oletko menossa naimisiin? Kaipaatko apua häiden printtisuunnittelussa? Teen sivutoiminimeni kautta graafista suunnittelua myös yksityisasiakkaille, joille hääprintit ovat olleet suosituimmat. Hääparin näköinen ja persoonallinen kutsu, info, kartta, menu, ohjelma tai vaikka häälehti antavat juhlille heti yksilöllisemmän ja viimeistellymmän ilmeen. Oli toiveissa sitten vintagea, rockia, tyylikästä yksinkertaisuutta, kaikkea on saatavilla!

Ohessa vain muutama esimerkki tehdyistä töistä, lisää on nähtävillä ensi viikonlopun Love Me Do -häätapahtumassa, joka järjestetään lauantaina 15.2. Suvilahden Kattilahallissa. Olen yhteisständillä yhteistyökumppanini, koho- ja digipainatukseen erikoistuneen Studio Uniccon kanssa, joka painaa suurimman osan töistäni.


Jaettavanani on enää yksi ainoa vapaalippu kyseiseen häätapahtumaan, joten jos olet halukas tulemaan paikan päälle, hihkaise kommenttiboksiin ja lippu on sinun! Nopeat syövät hitaat, joten ensimmäinen lipun haluava saa sen omakseen. Lipun arvo taitaa olla 17,50 euroa. Ja vaikkeivat häät ehkä olisikaan suunnitelmissa, saa sinne tulla moikkaamaan joka tapauksessa!

Pitäisi varmaan joskus saada aikaan omat nettisivutkin, mutta suutarin lapsella ei ole ainakaan vielä näkynyt olevan kenkiä...

Kuvat Minna Rossi

11 kommenttia:

 1. Hep!! :) Mulle mulle!! -Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeaa toimintaa, onnittelut! :) Laitatko mulle nimesi (etu- ja sukunimi) osoitteeseen bellesebastian81(a)gmail.com. Fyysisiä lippuja ei jaeta, vaan nimi lisätään ovella olevaan listaan.

   Poista
  2. Jee jee, ihanaa kiitos! :) Laitan heti s-postia tulemaan! Täytyypi ehdottomasti tulla moikkailemaan messuilla :) -Reetta

   Poista
 2. Kaunista jälkeä, ja kiitos painovinkistä! Tuntunut olevan hankalaa löytää erikoispainatuksia tekeviaä firmoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, mutta Studio Uniccon Annika hoitaa hommat kyllä loistavasti!

   Poista
 3. Tosi hienoja! :)
  Studio Unicco painoi meidänkin häiden materiaalit :)

  VastaaPoista
 4. Kunpa nää olis ollut vähän eri aikaan, täällä on raskaus niin viimeisillään, että eipä kannata lähteä turhan kauas kotoa ;)

  Niin ja todella kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna, ehkä silloin sitten pääset mukaan? Tsemppiä loppuodotukseen!

   Poista