Lähtölaskenta

Sanoin miehelle muutama päivä sitten, ettei lomailu oikein nyt huvittaisi. Loma? Ei huvita? Syytän vaivihkaa ilmestynyttä tummaa ja usvuista syksyä, joka tuntuu kadottaneen kuulaan, kirkkaan ja kauniin valonsa ja on vienyt samalla kaiken olemassa olevan energiankin. Toivottavasti seuraavan viikon sisällä aurinko paistaisi edes sen verran, että muistaisin taas, mikä voima varvassandaaleissa ja hihattomissa topeissa piileekään.

Langoilla hiljenee toviksi. Yritän nauttia sekä auringon tuoksusta ihollani, meren kirpeästä suolasta, hiuksiin tarttuvasta tuulesta että koko rakkaasta perheestäni äitini 60-vuotismatkan myötä. Nämä ovat harvinaisia yhteisiä hetkiä.

13 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa! Et sitten kevyempää lukemista löytänyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, just sopivan "kevyttä". Tuli ekan luetun kappaleen jälkeen déjà vu: perhana tämähän on jo kertaalleen luettu! Ei voinut muistaa. No, nyt on iskostettu tarina päähän sitten kahdesti :) Kolmas lukukerta saanee odottaa hetken...

   Poista
 2. Ihanaa lomaa, kyllä se lomafiilis sieltä vielä löytyy varmasti ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa, tuokaa vähän sitä aurinkoa sit mukananne tänne harmauden keskelle :)

  VastaaPoista
 4. Nauti auringosta ja ihanasta lomasta! :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti ei haittaa, että lisää sinut lukulistalleni? :)

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu. Kiva blogi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille! Loma lähes ohi, nyt ollaan jo idässä vanhempien luona. Naama on kuin papu, harmi ettei arska jaksanut tulla Suomeen asti.

  VastaaPoista