Junalla halki Suomen

Syksy on täynnä menoja. Viime viikolla oli reissu Tampereelle, tänä viikonloppuna vanhempien luo itään, parin viikon päästä Turkuun ja Naantaliin sekä loppukuusta vihdoin lentoreitti lämpimämpään ilmastoon. Tai pikemminkin nyt jo – vastahan tässä kesälomailtiin, ja taas pitäisi asennoitua parin viikon breikkiin. Hullua. Tuntuu oudolta siksikin, etten ole lukioaikojeni jälkeen viettänyt ollenkaan syyslomaa. Kaikkeen tottunee.

Viikonlopun agendalla on kaikella todennäköisyydellä punanuttuisten miesten ja naisten kanssa metsässä hengailua, mökillä vierailua, saunomista ja pitkiä kävelyreittejä. Matkaan on pakattu villasukat, tuulipuku, lenkkarit ja pari kirjaa. Ja hyvää musiikkia. Varsin kotoisa fiilis.2 kommenttia:

  1. Syysloma on kyllä sellainen, josta on tosi hyvin oppinut pois. Mua nauratti aivan tolkuttomasti, kun kansalaisopiston ranskankurssilla yksi papparainen oli aivan pöyristynyt, kun kurssilla ei olekaan syyslomaa! (ilmeisesti aina ennen on ollut) Kurssiahan on kuitenkin kerran viikossa puolitoista tuntia, eli kyllähän nyt loma olisi paikallaan :D Antoisaa kotoiluviikonloppua idässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän syysloma nyt "koululaisilla" olla, daa! :D

      Poista