Viikon olennaisimmat

Kun haahuilee kuudetta päivää neljän seinän sisällä eikä jaksa enää raportoida äidille hamsteriposkien turvotus-, särky- ja verenvuototilannetta (kiitos kysymästä, turvotusta on edelleen, mustelmat ovat kellertävänvihreänvioletinmustia, tänään on kokeilussa ensimmäinen särkylääkkeetön päivä ja verta ei tarvitse enää juurikaan sylkeä), tekee asioita, joita ei ehkä normaalisti tekisi. Kuten paperien arkistoimista. Vakuutuskuittien selvittelyä. Tavaroiden seulomista nettikirpparille. Kirjahyllyn järjestelemistä teosten värien mukaan. Lainakoirien vieressä köllimistä.



Sairaslomani päättyy vasta lauantaina, mutta päätin, että huominen taitaa olla tällä tylsistymistasollani aika selkeästi jo työpäivä. Ei sen väliä, vaikka peilistä ei vielä katsokaan täysin normaali naama ja leukalukko pitää tehokkaasti nestedieetin puolia. Maailman kutistuminen 53 neliöön saavutti juuri lakipisteensä.

4 kommenttia:

  1. Ou nou... Tsemiä!! oispa kyl kiehtovaa nähä se lähtötilanne ;) kuvailu on kyl sen verran iskevää, et voin hyvin sen kuvitellakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne lähtökuvat ovat juuri yhtä viehkeitä kuin ehkä kuvitteletkin ;)

      Poista
  2. Oi voi... Kuulostaa kivuliaalle, edelleen.
    Mutta hei, nyt sulla on varmaan aikaa vastata haasteeseen ;)
    http://www.lily.fi/blogit/ma-material-girl/kesakuvahaaste-eli-koko-kesa-tiivistettyna-7kuvaan-ja-sanaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä enää ole kuin pientä turvotusta ja mustelmia, kohta norminaamalla eteenpäin ;)

      Hei kiitos, pitääkin tarttua haasteeseen!

      Poista