Seitsemän kesäkuvan haaste

Vielä viime viikonloppuna pystyi lompsimaan kesäkengissä ilman sukkia ja nauramaan aurinkolasien takaa. Nyt sitten puntaroidaan uskaltaako töihin lähteä enää ilman pipoa ja hanskoja, hymy hyytyy yleensä viimeistään pysäkillä hytistessä.

Voisin melkein mutista, ettei pikkupakkasten ja hengityshuurujen olisi tarvinnut ihan vielä ilmestyä näille leveysasteille. Mutta oikeastaan olikin jo vähän ikävä villapaitoja, lämmintä kaulahuivia ja jämäkämpiä kenkiä. Vaatekaapistani puuttuu vielä välikausitakki (tiedättehän, se hivenen paksumpi versio nahkatakista mutta kuitenkin kevyempi palttoo kuin untuvatakki), joten toivon, että lämpöasteet eivät kuitenkaan ihan vielä tipahtaisi pysyvästi nollan alapuolelle. Muussa tapauksessa kiskon villapaitoja useammankin päällekkäin, untuvatakkiin en viitsisi vielä kajota.

Ette kuitenkaan pääse kesästäni näin helposti eroon. Sain ihanalta Mindekalta haasteen tiivistää kesäni seitsemään kuvaan ja sanaan, sekä haastaa seitsemän muuta blogia tekemään sama.

Kummityttö

Saalista

Mökkeilyä

Festarit

Ystävät


Thaimaa


Hääpäivä
Kuva Kirsi Hiekkarinne Photography

Miehen kesälista olisi aivan varmasti ollut "hieman" erilainen. Sieltä olisi kaikella todennäköisyydellä löytynyt ainakin kuha, hauki, ahven, muikku...

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sun kesästä ja täytyy sanoa, että tuo viimeinen kuva teistä on kyllä aikasta ihana :) Tartun haasteeseen heti huomenna ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kesämuistoja! Laitan omani jakoon pikapuoliin :)

  VastaaPoista
 3. Toi hääpäivä kuva oli kiva. Tai no, enemmän kuin kiva. :)

  Haaste tuli kuin tilauksesta. Oon miettinyt, että pitäisi vielä kesämuistoista tehdä postaus.

  VastaaPoista
 4. Hääpäiväkuva on mieletön!! Uusia odotellessa. Ja vastavierailua H-vaaraan.. T.Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens viikonloppuna sinne päin tullaankin, voi kun ehtisi näkemään! Soitellaan :)

   Poista