Safkaa ja uusia ystäviä

Kourallinen toisilleen entuudestaan tuntemattomia ihmisiä, mahtiemäntä ja aivan tolkuttoman hyvää ruokaa. Sellainen oli torstai-ilta, Taiteiden yö. Neljän hengen porukka jatkoi jälkijuhlinnan, matkakeskusteluiden ja drinkkien merkeissä vielä Liberty or Deathiin. Puhelimen yhteystietoihin kerääntyi uusia tuttavuuksia, Helsinki on kyllä hieno paikka.

Joskus ehkä uudestaan?Veikkailimme illan mittaan kaikkien ammattia. Jostain kumman syystä arvaukset osuivat kohdallani jälleen poliisiksi. Taidan ensi kerralla pukeutua kukkamekkoon ja jättää hiukset huolettomille laineille (eli kähertää hiirenhäntää tuntitolkulla) tiukan poninhännän ja mustan vaatetuksen sijaan.

10 kommenttia:

 1. Bongasin teidät Hannan Instagramista ;)
  Varmasti upea kokemus!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun tulitte, mulla oli todella kivaa! Ja varmasti tapaamme uudestaan, jokainen blondi kun tarvitsee oman poliisin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, varsin hieno idea ;) Kiitos kutsusta, oli todella mukavaa! Nähdään ehkä sunnuntaina.

   Poista
 3. Helsingissä on todellakin puolensa. Välillä olen kyllä hieman kade teille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jokaisessa paikassa on hyvät ja huonot puolensa :)

   Poista
 4. Voi vitsi miten hienolta idea kuulostaa ja toteutus näyttää upealta! Ja mä en sua poliisiksi veikkaisi, virkanaiseksi yleisesti ehkä kyllä ;)

  VastaaPoista
 5. Hah!! Toi poliisi-juttu on niin hyvä :D
  Toisaalta voisin itsekin veikata poliisia tai armeijatyyppiä, jos en tietäisi... Et vaikuta ensisilmäyksellä taiteilijalta :b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä, mähän pukeudun vain baskereihin ja mustiin kaapuihin! :D

   Poista