Kesän jälkeen

Kumisaappaat, nahkatakki ja sateenvarjo. Rusketus rapisee paperinkuivalta iholta pois tomusokerin lailla, hei hei vaan sillekin. Kiva kun kävit.

Kotona untuvapeitot sujahtivat takaisin pussilakanoiden sisään, enää ei tarkene olla ilman. Teetä kuluu taas sammioittain, uusi kynttiläkin löysi pöydältä jo väliaikaisen paikkansa. Ja se flunssa! Vieläkin yrittää mokoma pitää tiukasti otteessaan, meitä molempia.

Syksy on täynnä musiikkia, mutta ennen kaikkea Williamia. Kuunnelkaa vaikka.

8 kommenttia:

 1. Ihana biisi. Kiitos vinkistä! Ps. Näytät hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. William on ihan paras, livekeikka Korjaamolla vuosi-pari sitten oli upea. Ja kiitos! Punastuin.

   Poista
 2. Itsekin kiroilin sukkia jalkaan repiessäni, että tässäkö tämä kesä nyt sitten oli... Hyvää nimpparia Marjo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No tulee se kesä ensi kesänäkin. Toivottavasti.

   Poista
 3. Oih, miten ihanan syksyinen biisi. Vaikka vahvasti väitän, että vielä on edes hitusen kesä :D Tylsä flunssa, itsekin aloin välittömästi aivastella palattuani duuniin, mutta taidan vaan olla allerginen sille.. ;) (oikeasti myös epäilen, että siellä on sisäilmassa ongelmia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, kyllä nyt on jo syksy :D Flunssa sitten paljastuikin poskiontelotulehdukseksi, antibioottikuurilla ollaan. Tylsää.

   Poista
 4. Mulla on sukat vielä kateissa kaapin pohjalla! Periaatteesta en laita.. Uskon vielä, että on kesää jäljellä. Joka vuosi uskon niin! Yäh, pimeys, pysy pois!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kalenterin mukaan nyt vietetään viimeistä kesäkuukautta, joten kyllä mäkin kuljen vielä ilman sukkia :) Mutta takki sen sijaan pitää olla jo varalta mukana.

   Poista