Kesän kynnyksellä


1) Orastavan kesän varmat merkit: jääkiekon MM-kisat ja Euroviisut. Tänä vuonna Ranska olisi saanut meikän pisteet, jos olisin voinut kailottaa douze points. Tai ehkä sittenkin Norja... Bonuspisteet olisivat lähteneet Unkarin lähes eleettömälle hipsterisymppistriolle. Suomen perinteisestä häntäpään sijoituksesta en sano mitään. Tai siitä jääkiekosta. Paitsi että Sveitsin poijjaat, napatkaa se voitto!

2) Ystävät 

3) Raakabrunssi Johan & Nyströmillä oli yllättäen pettymys. Kaunis miljöö, mutta 30 euron hintaan (!!) ei kuulunut kahvia, teetä tai edes mehua (!!!). Lisäksi tämä pari ei elä pelkillä hampuilla ja iduilla, vaikka se olisi kuinka terveellistä ja trendikästä. Varmasti hyvä brunssi oikealle kohderyhmälleen.

4) Fashion-kirppis Korkeavuorenkadulla, josta ostosaalis nolla. Tulipahan jonotettua.

5) Kotikulmilla ajelee näköjään turistibussit. Kesä tuli! Vielä kun taloyhtiö muistaisi nostaa grillin takapihalle eikä piilotella sitä jossain mustassa aukossa.

4 kommenttia:

 1. Oi voi sitä lätkää.. Mutta taloyhtiön grilli ja piha, mahtavaa! Olisipa meilläkin. Mutta kun pihan täyttävät autopaikat ja roskikset, niin eipä siinä enää tilaa muulle toiminnalle ole.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään kovin suurta takapihaa ole, mutta kyllä sinne aina yksi grilli mahtuu pöytineen ja tuolineen. Ja rikkinäisine keinuineen ;)

   Poista
 2. kohta 3, what? Ovat tainneet nostaa hintoja, sillä kun itse kävin kyseisellä brunssilla maksoi se 2:lla alkavan summan. Ikävää, että oli teille pettymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kolmekymppiä olisi suolainen hinta brunssista muutenkin, ja varsinkin nyt, kun janojuomana oli pelkkää vettä. Toki raakabrunssi on aina eri asia kuin ns. tavallinen brunssi, raaka-aineetkin eri hintaisia.

   Kokonaisuudessaan petyimme myös siihen, että joka paikkaan sai jonottaa. Eka jonotit safkaa noutopöydästä, mikä nyt oli vielä ok. Sitten jonotit sitä (erikois)kahviasi toisessa huoneessa, oman kahvini sain vasta kun jälkiruoka oli loppusuoralla. Ruoan jälkeen jonotit, että sait maksaa lähes 70 euron laskun kahdesta brunssista ja kahvista. No, tulipahan koettua :)

   Poista