Yksikseskös yskiskelet


Neljän tunnin pakollinen työpuristus deadlinen takia, puolilta päivin kotiin litkimään anopin kuumennettua marjamehua ja vetämään satsi droppeja. Äidin kutomat villasukat jaloissa ja pää hautautuneena syvälle hupparin hupun sisään.

Olin optimistinen, että yrittäisin lukea ja surffailla netin aalloilla päämäärättä sivulta sivulle. Sairastaminen kun on aika pirun tylsää puuhaa.

Nukahdin kuin koomapotilas, miehen tullessa kotiin jouduin taistelemaan itseni hereille. Päässä humisee.

6 kommenttia:

 1. Hitsi kun kuulostaa pahalta ja tylsältä :( Toivottavasti olo tuosta helpottaa pian! Terkut täältä toisen sohvan uumenista, vaikka mä olenkin jo paranemaan päin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, olo on jo vähän virkeempi. Ehkä se koomailu auttoi ;) Paranemiset sinnekin!

   Poista
 2. Paranemisia! Itse tehty, kuuma marjamehu on kyllä parasta lääkettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Tällä hetkellä ei taida auttaa enää pelkät marjamehut, pitänee siirtyä suoraan jo vahvempiin myrkkyihin. Niisk.

   Poista
 3. Paranemisia! Jos siellä ollaan vielä sairastuvalla ja tylsyys iskee, niin mun blogissa on sulle pikkuinen haaste. Kuten haasteeseen kirjoitin, niin en saa itkupotkuraivareita, vaikkei tähän haasteeseen vastaakaan tai laita eteenpäin ;)

  http://salmiakkiasateella.blogspot.fi/2013/03/pikkuinen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä ollaan vielä vaakatasossa, keuhkoputkentulehdus jätti meikän loppuviikoksi sairaslomalle. Yritänpä vastailla haasteeseen jossain vaiheessa :)

   Poista