Terveen merkki

Kun ei ole kokonaiseen viikkoon pystynyt käymään ulkona kuin pakollisten lääkäri- tai kauppareissujen verran, huomaa hengittävänsä heti helpommin, kun tuntee auringon osuvan lopulta kasvoihin ikkunaruutujen toisella puolella.


Vaikka tällä kertaa lenkkitossut eivät todellakaan päässeet vielä jalkaan eikä syke noussut kuin korkeintaan korvapuustin näkemisen ilosta, tuntuu kevätaurinko juuri nyt kauan kaivatulta luksukselta. Onneksi se on ihan ilmaista.


Ja huomenna pääsee töihin! Tuota lausetta ei ole tarvinnut yhtä hilpeästi yleensä sanoakaan.

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Täälläkin on nautittu näistä ihanista päivistä!! Ja hyvää alkavaa työviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla, että olette jo elävien kirjoissa. Oli upea päivä, meidän neiti aloitti hiihtokilpailu-uransa. Käytiin syömässä kisamakkarat ja katsottiin kun muut hiihti. (Ensi vuonna ehkä omat sukset mukaan.)Näin hänen eno aloitti kisailun Naarvassa ja aikas hyvin se siitä lähti. Eli toivossa on hyvä elää, et neidistä tulee urheilija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa elävien arkeen, that's the plan. Ja tietty teidän neidistä tulee urheilija, pitäähän geenejä noudattaa ;)

   Poista
 3. Vautsi tuo viimeinen kuvakulma! Aurinko paistaa näistä kuvista tänne asti :)

  VastaaPoista
 4. Regatta <3 Ihanan kevätaurinkoisia kuvia, vaikka lunta toki vielä riittääkin yhden talven tarpeiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Regatta on pakollinen ainakin pari kertaa talven aikana :)

   Poista
 5. Vielä kun itsekin pääsisi tuonne Regattaan tänä talvena.. Toinen kepeillä koko kevään ja toinen vasta parantumassa, joten ainakaan Ruohiksesta ei sinne "lenkkeillä".. Mutta ONNEKSI on kohta kevät-kesä ja aurinko paistaa, niin ei paljoa harmita, vaikka pikkuisen harmittaakin.. Arvaa mitkä postipoika toi tänään.. Kissaeläimet jalkaan :) Niin malttamattomana jo odotan farkkukelejä, eilen jo vähän fiilistelin korusuunnittelun puolella ja jos olisin tiennyt, että nämä ihanuudet ovat jo lähes kotiovella, olisivat päässeet kuvakollaaseihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, sä ostit ne, hyvä! :D Mistä löysit? Paranemisia sinne teille molemmille.

   Poista
  2. Gaudetesta oli tietysti oma koko jo loppu, joten googlen ihmeellinen maailma ja planet sports. Tosin sieltäkin on jo koot aika lailla finaalissa, onneki sain omani. Nauhat kyllä vaihdan ruskeisiin. Noi valkoiset ei vaan istu millään mun silmääni.

   Poista
  3. Google pelastaa, jei! Mä taas tykkään valkoisista nauhoista, makuasioita :)

   Poista