Matkalla jonnekin

Pariisi 5/2010

Sama virsi kuin varmaan monella muullakin: haaveilen aina silloin tällöin edes lyhyestä viikonloppumatkasta jonnekin. Ihan sama mihin ilmansuuntaan. Tällä hetkellä kriteereiksi riittäisi vallan mainiosti edes se, että kadut olisivat sulat ja lämpömittarissa pari astetta plussaa. Kööpenhamina, Barcelona, Lontoo, Pariisi, Lissabon, ei väliä. Pääasia, että nokka näyttäisi eteenpäin ja lentoaika olisi vähintään pari tuntia. (Okei. Ehkä kaikista mieluiten lento voisi olla vaikka päiväntasaajan toiselle puolen.)

Lontoo 4/2012

Voisi syödä hyvin, haahuilla jalat rakkuloille ja bongailla mielenkiintoisia ihmisiä. Höylätä luottokorttia edes muutaman tuliaisen verran. Kilistellä kuohuvalla ja maailman maukkaimmalla punaviinillä kaupungin kattojen yllä. Olla vain niin turistina.

Riika 8/2011

Tai sitten voisi vain ottaa tiukemman säästökuurin ja fokusoida kaikki ylimääräiset pennoset jossain tulevaisuudessa siintävään uuteen asuntoomme. Huokaus.

10 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että mulla hajoaa pää, jos en kerran vuoteen pääse jonnekin matkalle. Viime toukokuussa käytiin Lontoossa, nyt huhtikuussa lähdetään Pariisiin. Euroopassa on kymmenittäin kivoja kaupunkeja, jonne pääsee suht edullisesti lentämällä. Kannattaa siis nauttia elämästä, myös asuntosäästämisen keskellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's the plan :) Me lähdetään kylläkin Lappiin ensi viikolla, mut ei se silti ole sama asia kuin hengailla jossain ulkomailla... No, loppuvuodesta sitten viimeistään. Ainakin lämpimään ;)

   Poista
 2. Sama juttu täälläkin. Matkaan tekisi mieli, mutta kodin laittamiseenkin voisi ne rahat sijoittaa. Toistaiseksi ei ole meilläkään muita matkoja tiedossa kuin pääsiäisen Lapin reissu. Odotan kyllä sitäkin kovasti. :)

  Kivoja kuvia muuten. :) Tahtoo uuden kameran, vaikka vika voi olla kyllä kameran takanakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pokkarikamerallakin saa joskus jopa onnistuneita otoksia ;) Harjoittelua vain.

   Poista
 3. Kääk, me varattiin just häämatka! RTW here we come! Säästäkää ennemmin reissua kuin kämppää varten on mun vinkki tällä hetkellä. Selviää paljon pienemmällä säästöajallakin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, vähänkö hienoo! :) Taidan tulla lisämatkatavarana teidän siivellä...

   Meillä meni viime vuonna rahat aika pitkälle häihin, joten asuntoprojekti jäi vähän taka-alalle. Siksi siihen haluaa nyt säästää - ja maksaa nykyistäkin asuntolainaa samalla mahdollisimman paljon pois. Korot kun ovat nyt niin naurettavan alhaalla :)

   Poista
 4. Tiedän ton ahistuksen... Ja sitten on vaan mentävä! Se tais olla aika pahimmillaan vuonna 2011, kun kävin sitten 8 maassa... huups! :D Ja nyt on luvassa vaan yks reissu! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sit pitää tehdä niinkuin mun Lontoon reissu viime vuonna... suunnittelematta vain ja yllättäen kenkien hakureissulle ;)

   Poista
 5. Aah, pikaiset Eurooppa-lomat on kyllä ässiä taukoja normielämästä! Mä lähettelen telepaattisia aaltoja, että Mies tajuaisi ostaa mulle pyöreiden vuosien kunniaksi syksyllä minimatkan Nizzaan! :D (vaikka siis sitä rahaa ei sillai ihan hirvittävän ylimääräisesti just nyt ole. krhm.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nizza on kyllä ihana, toivottavasti telepatia löytää perille! Mä kans elättelen toiveita, että mies joskus ymmärtäisi ostaa matkan jonnekin ihan vain yllätykseksi, mutta never gonna happen :D

   Poista