Pitkä ja kunnioitettava matka

Kesän kaunein ilta oli 7.7.2013. Aurinko paistoi, metsästä raikasivat lintujen laulut ja me vietimme ensimmäistä lomasunnuntaita. Se päivä oli samalla myös vanhempieni 40-vuotishääpäivä.

Lahjaksi he saivat meiltä ja siskoltani itsetehdyn, neljän ruokalajin illallisen mökkimme kodassa. Heinäkuun lämpimässä illassa oli alkumaljaa, alkuruokaa, varsinaisia pääruokia ja erilaisia viinejä, hääkakkua ja kahvia aveceineen. Kakun toimme Helsingistä asti, sitä en enää lähtenyt itse tekemään. Kiitos taas Kreemitär, koko komeus katosi hetkessä! Taisin hyvin pitkälle jopa itse kaapia ne viimeiset valkosuklaamurut...

Loppuillan tunteina kodassa soi vielä vanhempieni häävalssi.

40 vuotta on hurja saavutus. Toivottavasti yhtä pitkät vuodet tarttuisivat meihinkin.

6 kommenttia:

 1. Siinä meille kaikille aikamoinen esimerkki. :)
  Ei muuta, kun sitä kohti...

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana idea ja kaunis menukortti. Omilla vanhemmilla taisi tulla juuri 37 vuotta täyteen, huh :)

  VastaaPoista
 3. Meillä vanhemmat juhlii parin vuoden päästä samoja vuosilukemia ja ollaankin jo mietiskelty, että mitä keksittäisiin heidän pään menoksi. Ihanan illaan ootte työ järkänneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta, vanhempienkin mielestä :) Paikallislehdessä oli perinteisesti myös onnitteluilmoitus hääkuvan kera. Meillä on tänä vuonna myös äidin 60-vuotisjuhlat, joten tiedossa on vielä suuremmatkin kinkerit. Onneksi karataan koko perhe sinne ulkomaille ;)

   Poista