365 päivää

Se oli kirjaimellisesti kesän viimeinen päivä. Aurinko paistoi, helli juhlaparia ja vieraita, hikipisarat ilmestyivät paidan kauluksille. Seuraavana päivänä alkoi syksy vesisateineen ja viileine ilmoineen.

Nyt on jo ensimmäinen hääpäivä.

365 vuorokauteen on mahtunut paljon pusuja, halauksia, nauruja, suruja ja itkuja. Onneksi kainalossani on edelleen maailman paras elämänkumppani.Jokohan voisi pitää uudet bileet?


Kuvat Sakari Röyskö ja Rauni E

20 kommenttia:

 1. Ihanaa hääpäivää! Niin se aika vaan menee ja jo tekisi mieli pistää jalalla koreasti! Mitähän sanoisivat, jos joka vuosi pistäisi bileet pystyyn hääpäivän kunniaksi..?

  VastaaPoista
 2. ONNEA! Ihanat kuvat. Etenkin toi alin oikealla!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa hääpäivää! Löysin silloisen hääblogisi muistaakseni Lilyn kautta ja ihastuin heti tyylikkäisiin kuviin ja tapaasi kirjoittaa. Noista yllä olevista kuvista oikein huokuu rakkaus ja ilo, niitä toivon omaan isoon päiväänikin, sitten joskus. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa hääpäivää! :) Aika menee niin nopeasti, justiinhan teidänkin häistä vasta luin tuoreita postauksia... (Omistakin on jo 7kk!)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa hääpäivää teille! :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti on ollut mahtava hääpäivä! :) Kesäkin tuli käymään ;) Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietettiin eilen varsinaista juhlapäivää, joten tänään on ollut varsin hiljainen meininki ;) Ja onneksi kesä vielä näyttäytyi!

   Poista
 7. Myöhästyneet onnittelut hääpäivän johdosta! Uskomatonta että siitä on jo vuosi kun lueskelin tuoreiden rouvien hääkertomuksia ja ihastelin upeitä kuvia hääblogeista, ja jännitin omia, parin viikon päästä koittavia juhlia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennakkoon onnittelut jo teillekin! Aika menee kyllä todella nopeesti.

   Poista
 8. Myöhästyneet onnittelut minultakin! Me vietimme kesälomaa ja ensimmäistä hääpäivää mökillä ja netti jäänyt lomalla ihan sivuosaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onnea teillekin! Tiedätkö, olitte kyllä mielessä silloin 11.8.

   Lomalla pitääkin netti olla bannassa. Tehdä ihan kaikkea muuta kuin viettää sosiaalista virtuaalielämää ;)

   Poista
 9. Myöhästyneet hääpäiväonnittelut! Bileet oli kyllä hyvät. Luin tässä taannoin Veeran postausta http://stockholmbyme.blogspot.fi/2013/08/20-years-of-love.html ja ajattelin, että ehkä sitä pitäisi vielä joskus itsekin pitää kunnon juhlat. Juhlia ei ole koskaan liikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sen aina tartte olla tasaluku jota juhlistaa. Miltä kuulostais 12-vuotisjuhlat ensi vuonna? Me tullaan ainakin! :D

   Poista
 10. Oih. <3
  Mielettömiä kuvia ja mikä fiilis niistä kumpuaa... :)
  Myöhästyneet onnittelut ekasta hääpäivästänne.

  VastaaPoista