Vapaa kuin taivaan lintu


Tämä liittyisi nyt muiden hehkuttajien joukkoon ja kertoisi, että se ihana neljän kirjaimen sana saavutti myös tämän talouden. Neljä viikkoa ilman jatkuvia kalenterimerkintöjä, kiirettä ja pakollisia kelloherätyksiä. Mökkikassissa pari kiloa kirjoja, Carcassonne ja Mölkky.

Parin viikon paarmojen tappojahdin, hyttysten kanssa kilpajuoksun ja kattoon syljeskelyn jälkeen otamme siivet selkäämme ja sukellamme Thaimaahan loppulomaksi. Palmujen alla voi ottaa iisimmin.

Niin että nähdään! Lomailkaa tekin, nauttikaa kesästä. Se kestää vain hetken ja sitten mennään taas kohti napapiirin pakkaslukemia. Lupaan tulla ruskettuneena takaisin tai jopa huikkaamaan väli-heipat. Väritaso taitaa tosin olla jo tälläkin hetkellä well done.

5 kommenttia:

 1. Loistavia suunnitelmia, hyvää lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa, nauttikaa!! :)
  Me lomaillaan vasta sitten, kun te palaatte takaisin töihin eli täällä vielä tovi jatkuvia kalenterimerkintöjä, kiirettä ja jäätävän aikaisia pakollisia herätyksiä..

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa!!

  ps. kuule jostain taas eksyin sinun hääblogiin ja huomasin siellä telakkakuvia. Olisitko kertonut tarkan sijainnin mistä tämmöisen telakkaympäristön löytää? Laittelen välillä ylös käyttökelpoisia kuvauspaikkoja ja tuo olisi mukavan erilainen :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan se on Telakka, siellä jossain Munkkisaaressa/Hernesaaressa :)

   Poista