Musta on kingi

Jos joskus omistamme niin suuren ja valoisan asunnon, että valo tuntuisi melkein sokaisevan seinistä kimpoavilla säteillään, voisin varsin hyvin maalata yhden seinän mustaksi. Tai hankkia kokonaisuudessaan mustan keittiön. Tai edes mustan kirjahyllyn mustalla taustallaan. Tai jotain. Musta on aika kuningas väri.


Kuvakollaasi Pinterest (1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6)

8 kommenttia:

 1. Löytyipäs kiva blogi Emilian blogin (http://uusikuu.bellablogit.fi/) kautta! Jään seurailemaan puuhiasi.
  T. Toinen karjalan kasvatti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua että löysit, pitääkin tulla vastavierailulle :)

   Poista
 2. Musta on kyllä pop. Itse kovasti olisin halunnut keittiöön mustan seinän, mutta ei sitä valoa ehkä NIIIIN paljon tule, että se olisi ollut järkevää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on aika armoton väri, jos valoa ei ole tarpeeksi. Se tosiaan kaipaa sitä.

   Poista
 3. ihania kuvia, musta on kyllä hyvä väri!! makuuhuoneessa mietin jo mustaa seinää ja sitten otin arkana vain tapetin, mutta ehkä joku pv uskaltaisin vaihtaa tapetin maaliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile jotain kapeaa seinää ensin. Jos toimii, sitten vedät maalilla laajemmaltikin :) Ja ainahan epäonnistuneen kokeilun voi maalata piiloon.

   Poista
 4. Moikka! Suosittelen! Kannattaa reippasti unohtaa asunnon koko. Meillä maalattiin 46 neliöisen pikkuasunnon pikkuinen makuuhuone. Yhdestä seinästä tuli "tuoreen asfaltin tumman harmaa". Olen kirjoitellut vuoden verran omaa blogia, tosta löydät pari kuvaa tummasta seinästämme.
  http://varittomiasavyja.blogspot.fi/2012/09/makuuhuoneen-maalaus.html
  http://varittomiasavyja.blogspot.fi/2012/12/voihan-ikea-miten-yllatit.html

  Ja kiirokset blogistsi! Seurailin edellistäsi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä. Meidän nykyinen asunto tosin voisi olla valoisampikin, jotta tummempiin kokeiluihin haluaisi ryhtyä. Mutta seuraavaan kotiin sitten :)

   Poista