Hääpuku myynnissä!

Jos häistä on kulunut yli kahdeksan kuukautta, olisi kai aika saada hääpuvulleen jo uusi, parempi elämä eikä jumittaa sitä turhan suurena makuuhuoneen seinäruusuna. Varsinkin, kun valkoinen unelma on ollut piilossa pukupussinsa sisällä eikä niinkään silmänilona.

Kuin tilauksesta Helsinkiin perustettiin juuri tällä viikolla käytettyjen hää- ja juhlapukujen osto- ja myyntiliike Lovebirds. Sinne vein omankin, valkoisen kaunottareni nopeasti täyttyville vaaterekeille, toivottavasti joku nappaisi sen omiin juhliinsa. Mitäpä sitä turhaan kaapeissa säilömään. Ehkä jostain vielä löytyy samanhenkinen, espanjalaistyyliä haluava morsmaikku?


Pronovias Pandora (2012-mallisto) / koko 36 / väri Ivory / takana napitus + vetoketju / puvun sisällä pieni korsetti. Erinomaisessa kunnossa. Sovitukset Lovebirds-liikkeessä (Runeberginkatu 35), tarkemmat kyselyt sieltä tai minulta bellesebastian81(a)gmail.com.

Kuvat Sakari Röyskö

15 kommenttia:

 1. Tuo pukusi on niiiin kaunis, että ostaisin sen heti, jos en olisi jo aikoinaan sanonut tahdon.

  Toivottavasti joku onnekas nappaa sen pian mukaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onhan se edelleen ihan mielettömän upea, mutta mä olenkin aika puolueellinen tässä asiassa ;)

   Poista
 2. Mie oon pohtinut pukuni kohtaloa. Tuolla se kuitenkin vieläkin roikkuu pesemättömänä kaapissa pukupussissa :D En vaan raaski luopua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille puku on vain liian kallis ja turhan iso säilytettäväksi, vaikka hienoahan se olisi ollut pitää muistona. Mutta ymmärrän hyvin, ettet raaskisi omastasi luopua. Mutta apua, toivottavasti liat ei ole jämähtänyt pukuusi kiinni, jos se on vielä pesemätön? Tosin eipä sillä varmaan niin väliä, jos et aiokaan myydä pukua eteenpäin :)

   Poista
  2. likaa siinä on ainoastaan ihan siinä alimmassa kankaassa joka laahasi maata. ehkä noin 15cm+4cm kokoinen kaistale on mustana :D, muutenhan puku olikin matskultaan niin hyvää ettei siihen mikään lika tarttunut. Meidän oli tarkoitus ottaa uudet hääkuvat loppusyksystä mutta sitten se jäi. Ja niin jäi samoin pesukin :D Oli mun puku kans vähän turhan kallis kaapissa roikutettavaksi, mutta en usko että saisin siitä välttämättä niin hyvin takaisin, että möisin poies. Joskos tässä reipastuisin ja kävisin kokeilemassa sitä pesetystä :D Mutta jos möisin puvun pitäisi sitä vähän korjailla, nimittäin ei tuo laahuksen tylli tai mikälie organtsa oikeen kestänyt menoA

   Poista
  3. Korjailu ei onneksi paljoa maksa, pesetyshän siinä yleensä verottaa kukkaroa enemmän. Omani taisi olla Pyykkipojassa jotain 150 euroa. Eikä pukua myymällä todellakaan saa omiaan pois, hyvä jos edes puolet, mutta itsellänikin melkein 2000 euron puku (+ alushame, pukupussi, korjaukset, pesetykset ym.) on turhan tyyris vain kaapissa seisotettavaksi :)

   Poista
 3. Oooooh! Niin upea, huh!!
  Omanikin roikkuu edelleen työhuoneessa. Olen saanut pari vihjettä, että josko olis aika luopua. Taidan pitää kesällä jäähyväiset kaasojen kanssa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäähyväiset, ei vitsi! Vähänkö loistoidea :)

   Mä muuten seurasin sun hääblogiasi aikoinaan, sen perusteella tutustuin nimittäin Röyskön kuvaustaitoihin ja palkkasin hänet meillekin :) Kiitos siis siitä!

   Poista
  2. No kiva, että löysit. Olen suositellut Sakaria nyt pari vuotta sinne ja tänne niin paljon, että Sakke on mulle kyllä yhet kuvaukset velkaa ;)))

   Poista
 4. Kiitos vinkistä, olen ollut myös niin laiska omani myynnissä että täytyisi kiikuttaa tuonne ennemmin kuin roikuttaa vaatehuoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii viedä, sieltä oli eka puku myyty jo ennen avajaisia, kesken remonttitouhujen ;)

   Poista
 5. Ihania kuvia ja voih, mikä rannekoru!! Aivan upea, mistä tuommosen bongasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Se oli löytö Etsyn maailmasta, surffailin siellä ennen häitä jonkin verran. Oli siis erään jenkkinaisen tekemä :) Täältä löytyy hänen kauppansa:
   http://www.etsy.com/people/thecrystalrose

   Poista
 6. Että pukusi oli upea. Sopi sulle täydellisesti.

  VastaaPoista