Hetki elämässä

Eteisen lattialla odotti lomalta palattuamme postia iso pino, mutta eräs lehti herätti mielenkiinnon postinivaskaan jo ennen kuin ehdin kunnolla purkaa edes laukkuni. Paksu, pikaselauksella varsin monipuoliseltakin vaikuttanut Häät-lehti piti sisällään aukeaman verran tarinaa meidän elokuisesta hääviikostamme. Kiitos Tanjalle jutun kasaamisesta ja lehdestä!On kiva saada itselleen konkreettinen muisto häistään vielä tässäkin muodossa, vaikka siitä vuoden parhaimmasta päivästä onkin näköjään juuri tänään kulunut jo tasan puoli vuotta. Sain vielä alkutalven mittaan pari muutakin lehtihaastattelupyyntöä, mutta meidän häät on nähty ja kuultu jo niin moneen otteeseen, etten enää halunnut jakaa kokemuksia, neuvoja tai muitakaan muistoja tämän enempää. Nyt se päivä on enää vain meidän.

Taidan silti lähettää lehdet muistoksi myös vanhemmillemme. He varmaan säilövät saamansa versiot vielä meitäkin tarkemmin.

2 kommenttia:

  1. Ihana juttu ja ihana päästä muistelemaan päiväänne vielä uudestaan, kun silloin aikoinaan eli niin vahvasti siinä mukana :) Muutenkin oli aika tuttuja kasvoja lehti täynnä, taitaa olla morsianpiirit kuitenkin "pienet" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piiri pieni pyörii - ainakin näin "julkisesti" ;)

      Poista