Rentoja juttuja

Olen juuri se henkilö, jonka mukaan ystävien täytyy sovittaa aikataulut jopa viikkojenkin päähän, jos tavoitteena on saada aikaan edes yhdet treffit. Se rasittava sosiaalinen tapaus, joka ei osaa sanoa vieläkään ei kiireiselle arjelle ja menoviikonlopuille, erilaisille tapahtumille ja eri ihmisille. Elämälle, joka on muotoutunut vuosien saatossa yhdeksi rullaavaksi, tiukaksi kehäksi ihan omasta tahdosta. Mies tuskailee kun ei pysy kalenterimerkintöjen ajantasalla, koska luonnollisesti raahaan hänet mukanani aika useaan paikkaan. Epäilen, että jossain vaiheessa hänestä tulee vielä menojen rintamakarkuri.

Raskaus on kuitenkin tuonut tullessaan uuden ulottuvuuden. Äitiyslomani alkuun on enää hurjat kolme viikkoa ja normaalista poiketen kalenterini näyttää toukokuun alusta lähtien tyhjiä päiviä viikko toisensa jälkeen. Ainoina "pakollisina" aktiviteetteina ovat neuvolakäynnit, jotka eivät turhaa rasita äitiyslomalaisen arkea.

Hämmentävää. En tiedä muista odottavista äideistä, mutta voisin jopa sanoa, että itse olen tyhjän kalenterin tarpeessa. Edes tässä vaiheessa elämää. Kun kerrankin saisi pysähtyä vaikka puiston penkille kesken tarmokkaan tarpomisen, jos siltä tuntuu. Laskea hartiat korvista ja olla vain.

Aion ottaa jo pääsiäisenkin totaalisen rennosti, sekä vanhempieni että appivanhempieni leppoisassa seurassa. Rentoutukaa tekin!Päivän biisinä Marissa Nadleria. Rentoa sekin.

4 kommenttia:

 1. Rentouttavaa pääsiäistä <3

  Mukavaa kun kirjoittelet enemmän raskausjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäinen oli rento, pian ruuhkaan kohti Helsinkiä. Toivottavasti rentoutta oli sielläkin!

   Poista
 2. Meillä on kymmenen vuotta ikäeroa, mutta mä olen ihan samanlainen. Kalenteri(t) on täynnä koko ajan, ja jos ei muuten tunnu olevan riittävästi puuhaa, tai jonkun päivän joku minuutti näyttää uhkaavasti tyhjältä, niin hyvin nopeasti siihen jotain saadaan. Äitiyslomien alussa olen vähän höllännyt, mutta menevänä persoonana on helpompi rullailla, kuin vain olla. Minkäs teet. Sikäli mikään ei ole muuttunut, nyt mulla rullaa mukavasti mukana vaan kaksi alle metrin mittaista jatkokappaletta suurimpaan osaan erilaisista menoista.

  Ja kyllä, äitiyslomalle löytyy yhtä sun toista menoa! Lounasta, brunssia, lisää lounasta, kahvilakäyntejä, sushia Korjaamolla (siinä vieressä asuva ystävättäreni sanoi, että jopa mä tykkäisin sushista siellä, ja pakkohan se on käydä).

  Ja kommentista päätellen mä olen viettänyt äitiyslomani syöden. No, niin mä olenkin!

  Ihanaa loppuodotusta, ei ole pitkä aika enää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, työtkin loppuvat jo ensi viikolla, huh!

   Yllättäen noita menoja on nyt kertynyt toukokuun ajaksi, taidan perua puheeni tyhjästä kalenterista ;)

   Poista