Portugalin lämpöä

Terveiset Lissabonista! Punakattojen valtaama kaakelikaupunki oli kaunis, rento ja varsin valloittava paikka. Aurinkoinen ja lämmin kaupunkilomamme sisälsi päivittäin lähes toistakymmentä kilometriä kävelyä, useita eri kahviloita, huikeita näköalapaikkoja, paikallista ruokaa ja juomaa sekä rentoa fiilistä. Tykkäsimme, hieno mesta.


Tarkempaa reissuraporttia tulossa joskus. Nyt keskityn hengailemaan välillä ihan kotonakin ja miettimään, mitä kaikkea kalenteriin on tullutkin raapustettua.

8 kommenttia:

 1. Oi, näyttääpä ihanalle. Raporttia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan aurinkoisen ja piristävän näköisiä kuvia. Mielellään lähtis itsekin tuonne, etenkin nyt kun lumi tuli takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pikalähtö kannattaa, parin päivän kyttäyksen aikana hinnat tippuivat lähes 500 euroa! Jäi meille silti jokunen satanen vielä maksettavaakin ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Portugali on omallakin reissutoivelistalla. Sinne olisi kiva tehdä sellainen yhdistetty kaupunki-/rantaloma, ja veikkaanpa ettei tuota surffaukseen hurahtanutta miestä ole kovin vaikea houkutella mukaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Surffausmeininki onnistuu ihan varmasti, harmi ettei meillä ollut aikaa yhdistää tähän enää rantalomaa.

   Poista
 4. Näyttää aivan ihanalta! Meillä on Portugali matkustuslistalla ollut iät ja ajat. Ehkä joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se taas ei ole ollut jostain syystä matkustuslistalla oikein koskaan – tämäkin oli ihan ex tempore -reissu. Mutta hyvä sellainen! Joskus uudet paikat osaavat yllättää, ja nimenomaan positiivisesti.

   Poista