Kokoelma lempivärejä

Jos saisin valita juuri tämän hetken suosikkitavarani ja huonekaluni, uudistaa kodin kertaheitolla pintoja myöten hinnasta välittämättä, se voisi näyttää aika lailla tältä:

1. Asetelma / 2. Seinävalaisin / 3. Hana / 4. Lattialaatta / 5. Tuoli / 6. Kylpyhuone (kuva arkistoista, linkki kadoksissa)

Uutta kotia ei ole vieläkään löytynyt. Kriteerit ovat muovautuneet ja jalostuneet matkan varrella, mutta pääpiirteissään mikään ei ole kuitenkaan hakutoiveissa muuttunut. Välillä on harhailtu sivupoluille, mutta lopulta palattu aina alkupisteeseen. Onneksi ei ole kiire minnekään, vaikka alkaahan tämä ajojahti jo kohta ärsyttää. On ilmeisesti tolkuttoman vaikeaa löytää kohtuukokoista ja hyväpohjaista 3–4h+k+parveke -versiota kantakaupungin alueelta tai aivan sen läheisyydestä. Budjettiin mahtuen.

Vastahan tässä on vuosi sen uuden asunnon perään hinguttu.

8 kommenttia:

 1. Onpas ollut pitkä prosessi tuo uuden kodin löytäminen :(
  Me löydettiin ihan liiankin nopeaa, niin nopeaa että tuli kiire tehdä kaupat :D

  Sulla on hyvinkin samanlainen maku sisustuksen suhteen kun minulla. Tykkään noista kaikista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä onneksi vuoden sisällä ollut kuitenkin kaksi erittäin potentiaalista vaihtoehtoa. Molemmissa olisi ollut aivan omat, upeat piirteensä ja hyvät puolensa, mutta valitettavasti myös sen verran miinuspuolia, ettei kumpikaan asunto saanut meitä ostajiksi. Kaipa se oikea vielä jostain löytyy.

   Joensuussa asuntokauppa taitaa onnistua vähän helpommin kuin täällä, kieltämättä Helsinki ei ole siinä mielessä kovin unelmapaikka ;) Hintapyyntöineenkään...

   Poista
 2. No ottaapas sen oikean löytyminen koville. Ehkä se oikea leikkii vaikeasti tavoiteltavaa ja pullahtaa esiin jostain vielä ihan sattumalta :)
  Mulla kävi aikoinaan aika helposti; tää oli eka asunto jota kävin katsomassa ja tämän sitten ostin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla tässä tapauksessa vaativat etsijätkin ;)

   Poista
 3. Mä ihastuin tuohon hanaan nyt ihan ikihyviksi! Tosin on aika hintava, höh :(

  Tsemppiä asunnonetsintään! Miten ne nyt sanoo, että hyvää kannattaa vähän ootellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arne Jacobsenin tuotteissa roikkuu aina kunnon hintalappu, mutta eihän siitä mihinkään pääse, että hana on aivan super! Ja kiitos, hyvää kannattaa kai aina odottaa. Sillä periaatteella mennään.

   Poista
 4. Täälläkin rakastuttiin tuohon hanaan. Ja dsr-tuolit mustana+mustilla jaloilla on jo hyvän aikaa odottanut ostoslistalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Tällä hetkellä rahat tuoleihin on tosin jo kasassa ja haave saa pian konkreettisen tilauksen ;) Tosin neljä tuolia näin ekaksi, ihan ei kuuteen vielä rahkeet riitä. Mutta aina kannattaa siis haaveilla, joskus ne toteutuvatkin!

   Poista