Korustudion löydöt

Olen viimeiset puoli vuotta ihastellut Design Domin monipuolisia koruvalikoimia. Kauniita, persoonallisia ja hyvin tehtyjä koruja yhden naisen korustudiosta. On nahkaa minimalisteille, värejä rönsyileville persoonille, helmiä romantikoille ja kaikkea siltä väliltä. Kohtuuhintaista ja erityisesti kotimaista.

Olen pyörähtänyt Domin pop-upeissa, käynyt korukarnevaaleilla ja nyt viimeisimpänä hänen kotonaan ystävämyynnissä. Aiemmin en ollut osannut päättää mitä haluan (koska haluan yleensä kaiken, mikä käteeni vain tarttuu), tällä kertaa annoin itselleni luvan kantaa kotiin kaikkien edellisten tapaamisten edestä tavaraa. Väitän näitä harkituiksi ostoksiksi, sen verran pitkään olen testaillut Domin koruja ja miettinyt parhaimpia komboja. Joskus pitää tehdä päätöksiäkin, eikös?

Säihkyvät korvakorut hienompiin hetkiin ja neonvärinen pallokaulakoru mustasävyiseen arkeen. Nahkaa mustana ja kulta-pronssi-kupari-värisekoituksena ranteeseen. Tykkään! Postikortti on muuten myös Domin käsialaa, kelpaa hyvin mihin tahansa hetkeen.

Nyt voi syksy tulla, korutkin ovat jo valmiina.

4 kommenttia: