Töölön uudet tähdet

Ensin oli Korjaamo, jossa oli mukava tunnelma, kiva baari, suuri terassi, bändiviikonloppuja, teatteriesityksiä, kirjakauppa ja näyttelytila. Sitten vaunusaliin tuli lisänä Sushibar + Wine, ja naapurin hohdokkuus kasvoi taas pykälän ylöspäin.

Eilen Töölössä vietettiin tapaspäivää, jolloin kymmenkunta ravintolaa tarjosi pientä makumatkaa omiin keittiöihinsä kohtuuhinnoin. Kävimme vetämässä Korjaamolla kolmen sushin setit, kauemmaksi ei migreenin jälkiaalloilla jaksanut syksyisessä kesäkuun säässä kävellä. Hyvää oli, mutta sen tiesi jo entuudestaan.


Ja oi sitä onnea, kun mies bongasi eräänä päivänä, että vanhan ja kuluneen lähipizzerian tilalle olisi vihdoin tulossa uusi, ehompi baariruokapaikka. Aiempi mesta oli kuulemma kaupungin huonoin, joten odotukset olivat kovat uuden omistajan remonttia seuratessa.

Perjantai-illan avajaisvierailu täpötäynnä olleeseen paikkaan veti suupielet hymyyn: Linko on juuri sitä, mitä kulmille oli kaivattukin. Hispterimäinen pizzabaari, jossa tämä pari tulee vierailemaan kerran jos toisenkin, sekä nahkaisessa nojatuolissa hengaillen että kulmapöydissä pizzaa vetäen. Pitäähän se menu testata läpikotaisin.


Omat kotikulmat vain paranevat. Eihän tästä raaski kohta muuttaa enää minnekään.

4 kommenttia:

 1. Voihan hitsiläinen, tuolla on kaikkea nyt todella käymisen arvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Testattiin eilen ne Linkon pizzat: jättebra ;)

   Poista
 2. Tosi siistiä kyllä! Muutin Töölöön puolisen vuotta sitten, ja ilolla olen seurannut että täällähän on ihan kaikkea kohta. Lemongrassin sivumesta Manskulla ja uusi, ison oloinen Uffikin kisiksen kulmalla (sitä en oo vielä ehtinyt käydä katsastamassa). Ja sushibar&wine-raflat ovat mielestäni kaupungin paras sushielämys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töölö on tosiaan ihan paras paikka, täältä alkaa löytyä jo vaikka mitä :) Tokyo55 on muuten myös hyvä sushimesta, mutta vielä en osaa sanoa voittaako Sushibar + Wine tämän mittelön. Tuosta Lemongrassista en tiennytkään, kiitti vinkistä!

   Poista