Keittiöhaaveita

Pinterest on koukuttava paikka. Se aivopesee haluamaan tuhatta ja yhtä asiaa, erityisesti sisustuksellisesti.

Yksi haaveilun kohde on mahdollisen uuden asunnon remppakunnossa oleva keittiö, jonka saisi räjäyttää ja uudelleenkasata atomeista ihan itse. Nykyisen kotimme keittiöön remonttia ei jaksa edes ajatella, se on kaikessa käytettävyydessään ja visuaalisuudessaan oikein toimiva. Olihan asuntomme edellinen omistaja hankkinut hanankin Ruotsista saakka, kun ei ollut Suomesta löytänyt sopivaa...

Aina saa kuitenkin haaveilla. Tämän hetken ykkösenä ovat yksinkertaiset valkoiset alakaapit ja musta (kivi)taso, mutta mielipiteillähän on tapana vaihtua. Tässä osoitteessa vähintään usein. Yläkaappeja en tosin kaipaa vieläkään. Avohyllyt ovat olleet oikein toimiva ratkaisu jo neljän vuoden ajan, vaikka siivousnatseja emme olekaan.

Puun sävyt mustavalkoisuuden seassa ovat tuttuja juttuja. Mutta lisätäänpäs sinne marmori. Tai erilaiset laattakuvioinnit! Rosteripinnat! Mulle nämä kaikki, kiitos.

Kai kerrallaan saa haaveilla useammasta kuin yhdestä vaihtoehdosta?

Kuvat Pinterest (1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8)

10 kommenttia:

 1. Samat haaveet täällä. Huoh! Valitettavasti kukkarossa asuu vain kärpäsiä, joten haaveiluksi jää.

  (pitäisikö pelottaa sillä makumme yhtyvät tässä asiassa? Paitsi mä haluun yläkaapit :) )

  VastaaPoista
 2. Voi neljännen kuvan värikästaustaiset avohyllyt! Osui ja upposi ja alan entistä enemmän haluamaan niitä! Apua.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja keittiökuvia, paljon elementtejä joita pidän (paitsi ne avohylly, nounou mun siivousinnolla..). Me tehtiin syksyllä keittiöremontti, ja käytännöllisyydestä annan meille edelleen kyllä kiitettävän arvosanan, mutta vähän enemmän olisi ulkonäöllisesti pitänyt repäistä... Noh, turha itkeä, kun meni jo, mutta jotain tuollaista sitten seuraavaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään jakseta pyyhkiä pölyjä noista avohyllyistä, mutta silti ne toimivat arjessa oikein hyvin. Tuleepahan käytettyä astioita helpommin, kun näkee ne yhdellä silmäyksellä.

   Poista
 4. Saa ja pitää haaveilla, eihän tästä tulisi muuten mitään :) Ja mieltäkin kuuluu muuttaa tasaisin väliajoin ;) Kauniita inspiskuvia olet taas löytänyt!

  VastaaPoista
 5. Hittovällee, kyllä vaan toimii... Jokainen kuva! :) Mä haaveilen täällä nykyisen keittiön räjäyttämisestä, tosin haaveen tasolle se vielä vähäksi ajaksi jääkin, jollen satu voittamaan ässäarvasta muutamaa kiloeuroa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunajaahan ne maksavat, onneksi haaveilu on aina ilmaista :D

   Poista