Rajaseutu kutsuu

Viikon sisään on mahtunut töitä niin toimistolla kuin kotona, seminaareja, palavereita, ystävien näkemistä ja juhlimista pienemmällä ja vähän suuremmalla porukalla, Thaimaan lentojen ja majoitusten varaamista muutaman puuduttavan intensiivi-illan jälkeen, autorallia Helsingin eri kaupunginosissa uuden, mahdollisen asuinalueen etsimistä varten, hyvää mieltä, pahaa mieltä, juoksulenkkiä ja lihasten surkastumisten kiroilua, treffien sopimisia ja MM-jääkiekkoa.

Nyt sitten vielä istutaan reippaat viisi tuntia autossa ja odotetaan, että päästään perillä rantasaunan lempeisiin löylyihin. Mies taitaa silti odottaa kuumeisimmin loppuviikon kalastusreissuja, kun jäät ovat vihdoin suvainneet väistyä järven laineilta.

Kevät on aika ihanaa aikaa, minilomia toisensa perään. Sunnuntaina vielä juhlitaan äitejäkin, halit heille kaikille! Omaani halaan tiukasti paikan päällä.Biisi ei liity tähän päivään mitenkään, onpahan vain kaunis sävellys. Rentouttavaa helatorstaita!

2 kommenttia:

 1. Ai, sullakin on "vähän" pitänyt kiirettä. :) Onneksi on kevät ja valoisaa, muuten makaisin varmaan itse jo jossain sängyn pohjalla.

  Mä oon kanssa tykästynyt näihin kevään minilomiin. Mullakin siis pitkä viikonloppu edessä. Ihanaa ja tulee niin tarpeeseen.

  Mukavaa minilomaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normiarkea, ei sen kummempaa kiirettä :) Mahtavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista