Juhlaa arjen keskellä

Tuli kutsu. Vaikka "kuninkaalliset"-etuliite luulisi määrittelevän tapahtumaa aika pitkällekin, varsin tavallista settiähän siinä vedetään. Morsiuspari on yhtä hengästyttävän jännittynyt ja iloinen kuin missä tahansa häissä ja ulkona jäätyy pystyyn, vaikka kuinka olisi alkukesä ja sinistä verta suonissa.

Lisänä ovat vain kamerat ja hattupäiset vanhat rouvat, käytävät tulvivat kukkia ja parvella veisaa enkeliääninen kuoro.

9 kommenttia:

 1. Oli mukava bongata tuttuja vieraiden joukosta. Se mitä mietin jo ensimmäisellä kerralla, kun "yleisön" joukossa oli pitkälti eläkeläisiä, että mitenköhän on nuorempien vieraiden laita. Vaikka kuinka kuninkaallista kokonaisuus on, niin vanhat rouvat vieraina ovat vähän kummallisia. Varsinkin kun osa heistä näytti nuokkuvan tilaisuudessa, tosin tämäkin on täysin normaalia settiä missä tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja vielä kerran, todella kauniilta näytitte :)

   Poista
  2. Ne vanhat rouvat olivat kai jostain yleisöksi pyydettyjä vieraita. Lienevätkö olleet Hope Hatin asiakkaita, kun lähes kaikki kantoivat päässään ko. firman hattuja.

   Poista
 2. Vilaus teistä näkyikin telkkarissa, teki mieli pompata pystyyn ja huutaa, et "hei mä tunnen noi"!! Kunnes tajusin, että eihän me oikeestaan tunnetakaan :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sattuu ;) Meinaan monesti kadulla moikata tutun näköisiä hemmoja, kunnes tajuan niiden olevan esim. blogeista tai tv:stä tuttuja, eikä suinkaan omasta kaveripiiristä. Viimeksi kampaajalla käydessäni mietin varmaan puolisen tuntia, mistä hemmetistä tunnen naapurituolin asiakkaan. Se olikin Duudsoneiden HP, joten ihan ei nyt omaan tuttavapiiriin sisältynyt... ;) Vaikka yhteinen kaveri sitten löytyikin, kun pari sanaa vaihdettiin. Pieni maailma.

   Poista
 3. Olipa kyllä häät! :D Kiitos vielä deitille kutsusta! :D

  Mut mikä toi mun ilme on?! Ja noi silmäpussit?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ne samat pussit löytyy kyllä täältäkin ;)

   Poista
 4. Ihana kampaus Marjo!!

  VastaaPoista