Laatua päiviin

Kaksin on mielekkäämpää sairastaa, vaikka meidän kummankaan kuumeesta kalvenneet, taikinan näköiset naamat eivät ole enää kovinkaan hehkeät. Nimimerkillä yksi äänensä menettänyt ja keuhkonsa pihalle yskinyt keuhkoputkitautinen ja toinen yli 39 asteen kuumeessa hikoileva "tulimies". Tarttui se virus siihenkin.Vaikka kuumehörhöilyssä onkin ajatusten tilalla pelkkää räkää ja tekeminen aika nollissa, telkkaria jaksaa silti välillä tuijottaa. Periaatteessa ihan sama mitä soopaa sieltä tulee, pääasia että aika kuluu.

Silti tuntuu, että nykyään ei osata tehdä enää aidon ja välittömän tuntuisia sarjoja, oli kyseessä sitten draamaa tai komediaa. Uusinnatkin pyörivät tiuhaan tahtiin. Tai sitten en osaa kanavasurffailla oikeille ohjelmille. Illalla on sentään onneksi Greyn anatomia, uusin jaksoin.

7 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis Greyn muistuttamisesta tautiset. T. tautiset myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olokeepa hyvät. Ja tekin taudissa? Sinnikkäästi se kiertää.

   Poista
 2. Itse olin 8pv kuumeessa ja totesin saman, televisiosta ei tule mitään! ainakaan päivisin. Täälläkin odotellaan Greyn anatomiaa. Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairastuneille pitäisi olla ihan oma kanavansa, joka tykittäisi jatkuvasti pelkkää priimaohjelmaa ;)

   Poista
 3. Eii! Voi eii! I'm feeling sorry for you both! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tämä sängyllä ja sohvalla makoilu alkaa jo rasittaa, olisi tässä parempaakin tekemistä. Mutta elossa vielä, vaikka käytetyt nenäliinat uhkaavatkin saartaa meidät kokonaan ;)

   Poista
  2. Pikaista paranemista molemmille!

   Poista