Mustaharmaata talveaPerussetti, varsin väriköyhää. Vaatekaapista löytyy kyllä muitakin värejä (tokihan musta ja harmaa ovat värejä), mutta olo on kuin karnevaaliesiintyjällä, jos uskaltaa edes hengittää vaatekaapin värikkäimpiä vaatteita päin vielä tammikuun lopulla helmikuun alkupuolella. Odotellaan siis malttamattomana edelleen sitä kevättä. Ja erityisesti kesää. Pinkit pillifarkut voisivat päästä elinkaarensa kolmannen kerran jopa jalkaankin.

Ehkä lakkaan kuitenkin kynnet vaihteeksi taas kirkkaanpunaisiksi.

5 kommenttia:

 1. No worries, musta on väreistä parhain. Jonkun itseäni viisaamman sanoin: pukeudun mustaan, kunnes keksitään joku vielä tummempi väri.

  (Harmaa on toki myös erittäin jees.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan malttamattomana sitä tummempaa väriä kuin mustaa. Olen fani jo nyt.

   Poista
 2. No siis, oikeastihan musta ei edes ole mikään väri. Kuten ei ole viralliesti valkoinenkaan.. Musta imee kaiken valon, tästä syystä se on öh. musta ja valkoinen puolestaan heijastaa kaiken valon ja siksi on valkoinen :) Tätä on helppo esimerkata yöhön, jolloin kaikki on mustaa, toisinsanoen valon eri sävyjä. Jos mietit huonetta yöllä, niin se on harmaan sävymaailman kokonaisuus. Mutta siis tiedän todella tyylikkäitä rouvia, jotka koko elämänsä vetävät mustissa, niin häät kuin hautajaiset, eikä kukaan heitä kyseenalaista. Mustia kun on niin monenlaisia ja varsinkin mustan tekstuuri tässä tekee sen ratkaisevan liikkeen. Mustaa on helppo piristää (siksi suosin mustia kokonaisuuksia itsekin) pienillä väriläisikillä, kuten punaisilla huulilla tai kynsillä. Ja hei pukeuduithan tärkeänä päivänä valkoiseen, joten koen ettei sulla ole mitään hätää :) ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, musta ON väri, siitä ei edes keskustella ;) Mun maailmani kun on kovin värikäs mustavalkoisuudessaan (ja harmaassaan). Mutta tänään tein poikkeuksen: nappasin mielenhäiriössä kaupasta sähkönsinisen paidan. Taidan katsella sitä ensin kaikella varauksella vain hengarilta.

   Poista
  2. repesin täysin! Katselusta on hyvä aloittaa :) Voit tulla väriterapiaan työhuoneelleni ihan koska vaan :)

   Poista